DOLAR 34,2719 0.36%
EURO 37,6376 -0.39%
ALTIN 2.919,780,15
BIST 9.109,342,37%
BITCOIN 21319392,87%
Edirne
28°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:30

İMSAK'A KALAN SÜRE

270 okunma

CHP Taban Hareketi’nden yol haritası

Edirne CHP Taban Hareketi, Edirne’nin kent olarak en iyisine layıktır düşüncesi ile çıktıkları yolda her alanda üstlerini düşeni yapmaya devam edeceklerini, buna dünden daha fazla ihtiyaç bulunduğunu bildirdi…

ABONE OL
28 Haziran 2024 13:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne CHP Taban Hareketi, Edirne’nin kent olarak en iyisine layıktır düşüncesi ile çıktıkları yolda her alanda üstlerini düşeni yapmaya devam edeceklerini, buna dünden daha fazla ihtiyaç bulunduğunu bildirdi.

Edirne CHP Taban Hareketi, bundan sonra nasıl bir yol izleyeceklerini paylaştıkları açıklamasında, “Edirne sevdamız bitmeyecek, aksine artarak devam edecek” denilirken, şunlara yer verildi:

“Bildiğiniz gibi önce Genel seçimler, akabinde delege seçimleri ve nihayetinde Belediye Başkanlığı seçimlerini geçirdik. Bu süreçte yaşananlar Edirne’de toplumsal  muhalefetin daha etkin olması gerektiğini gösterdi. 2 Milletvekili var halkın geneli memnun değil, il ve ilçe başkanlığından halkın geneli memnun değil ve son olarak küskünlüklerin, küskünlüklerini bırakıp kazandırdıkları belediye başkanlığı seçimleri.

Edirne kent olarak en iyisine layıktır düşüncesi ile çıktığımız bu yolda Edirne CHP Taban Hareketi her alanda üstüne düşeni yapmaya devam edecektir, buna dünden daha fazla ihtiyaç vardır.

Edirne CHP Taban Hareketi olarak;

1)Edirne CHP Taban Hareketi gelecek kuşaklara demokrasiye, Atatürk ilkelerine bağlı ve siyasi ahlaka sahip bir anlayış geleneği bırakmak için çalışmaya devam edecektir.

2)Edirne CHP Taban Hareketi’nde yorulan, başarısız olduğumuzu düşünen, zaman ayıramayacak bazı arkadaşlar ayrılacaktır ve yeni arkadaşlar eklenecektir.

3)Edirne CHP Taban Hareketi’ne siyasal ahlaka sahip ve ilkelerimizi benimseyen, ben değil Edirne diyen her birey katılabilir ve sorumluluk alabilir.

4)Açılmış olan diğer mahalleler kapatılacak(Fatih, Şükrüpaşa ve Kocasinan), grubun çalışması sadece Çalışma Grubu olarak devam edecektir. Mahalle grubundan arkadaşlarımız kendilerinin istemeleri durumunda Çalışma Grubu’nda yer alabilirler.

5)Edirne CHP Taban Hareketi yaşadığı deneyimlerden (Delege ve Aday belirleme) faydalanarak daha planlı ve programlı hareket mekanizması geliştirecektir.

6)Edirne CHP Taban Hareketi 1.önceliği delege seçimlerine hazırlanmak olacaktır, devamında 2028 Milletvekili ve 2029 Belediye Seçimleri’ne hazırlanma programını bugünden oluşturup CHP’nin Edirne de en üst düzeyde başarı sağlaması içn uğraş verecektir. Edirne önceliğimiz olmasına karşın en büyük önceliğimiz Türkiye siyasetine de katkı sunmak olacaktır.

7)Tüm il ve ilçe örgütleri ve kazanan CHP’li belediyeler ziyaret edilmiş (Enez ve beldelerin ziyareti Eylül ayında yapılacaktır) tebrik ve başarı dilekleri kendilerine iletilmiştir. Ayrıca bu görüşmelerde bilgi alışverişinde bulunularak 2028’de iktidar olabilmek için çalışılması gerektiği konusunda görüş birliği oluşturulmuştur.

8)Edirne CHP Taban Hareketi Edirne ve ülkenin daha iyi koşullara kavuşması için STK’lara eylemlerde destek olmak, sosyal ve yazılı medya da fikirlerini açıklamak adına üstüne düşeni yapacaktır.

Hep birlikte olursak kazanırız, Edirne’yi bir vitrin şehri yapmak için bir araya gelmeliyiz. Şikayet etme mücadele et. Unutma mücadele etmeden kazanamayız.

Her şey çocuklarımıza daha iyi bir Edirne bırakmak için.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ