DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

198 okunma

CHP Adayı Gencan Akın projelerini tanıtacak

CHP Edirne Belediye Başkanı Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, yerel seçimler öncesi projeerini 16 Mart Cumartesi günü Edirnelilerle paylaşacak. Gencan Akın'ın proje tanıtım toplantısı Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te başlayacak.

ABONE OL
15 Mart 2024 12:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkanı Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, yerel seçimler öncesi projeerini 16 Mart Cumartesi günü Edirnelilerle paylaşacak. Gencan Akın’ın proje tanıtım toplantısı Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak.
31 Mart yerel seçimlerine 16 günlük bir zaman kalırken adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor. Saha çalışmalarına devam eden adaylardan CHP adayı Avukat Filiz Gencan Akın Cumartesi günü seçim projelerini açıklayarak yapacağı hizmetleri tanıtacak. Gencan Akın, Edirnelileri 16 Mart Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te gerçekleştirilecek proje tanıtım toplantısına davet etti.


İftar yemeğine CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan, İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Yücel balkanlı, il ve ilçe yöneticileri ile Edirne’deki sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.


İFTAR YEMEĞİNDE STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
CHP Edirne Belediye Başkanı Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, önceki akşam Edirne’deki sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile iftar yemeğinde biraraya geldi.


Gencan Akın, iftar yemeği ile ilgili olarak şu paylaşımı yaptı:
Ruhumuzun huzur bulduğu, sofralarımızın bereketlendiği Ramazan ayında Edirne’mizdeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iftar yemeğinde buluştuk. Yaşadıkları sorunları dinledik, çözüm önerilerimizi paylaştık, hayallerimizi, hedeflerimizi anlattık. Daha iyi bir geleceği hep birlikte inşaa etmek için çıktığımız bu yolda sadece oylarınıza değil, desteğinize, güveninize, sevginize de talibiz. Bir Cumhuriyet kadını olarak size söz veriyorum; bu yolu hep birlikte yürüyecek, hep birlikte başaracak, Edirne’mizi aydınlık günlere hep birlikte taşıyacağız. İyisi değil, en iyisi için varız.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ