DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22360642,65%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

187 okunma

CHP Adayı Gencan Akın: Açık ve şeffaf belediye olacağız

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, dün akşam Fatih mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Binevler baca mevkiinde gerçekleşen ve katılımın yükske olduğu buluşmada Gencan Akın, yeni dönem için projelerini ve hedeflerini anlattı.

ABONE OL
29 Mart 2024 12:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın, dün akşam Fatih mahallesinde vatandaşlarla biraraya geldi. Binevler baca mevkiinde gerçekleşen ve katılımın yükske olduğu buluşmada Gencan Akın, yeni dönem için projelerini ve hedeflerini anlattı.


Konuşması sık sık alkkışlar ve sloganlarla kesilen CHP Adayı Filiz Gencan Akın, “Edirne’deyiz, Cumhuriyet’e inanıyoruz, Atatürk ilke ve devrimlerine inanıyoruz, aydınlık, özgür, özgürlükçü bir ruhuz ve bu ruhu birlikte sürdürmek için sizlerle birlikte yola çıkıyoruz” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi’nin mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirten gencan Akın konuşmasına şunlara yer verdi:
Teşkilatımızla her geçen gün daha çok birleşerek, büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Sevgili komşularım, sevgili hemşirelerim inanın her gün vatandaşlarımızın ve hemşirelerimizin yanındayız ve ne kadar güçlü olduğumuzu görüyoruz.


Bu seçimi biz kazandık, hep birlikte kazandık. Sizinle gurur duyuyorum genç kardeşlerim. Sevgili genç kardeşlerim, kadınlarımız inanın sahada benden daha çok çalışıyorlar, her zaman yanımdalar. Kadınlarımızın sokakta özgürce yürümesini, gençlerimizin asla susmamasını, her zaman konuşmasını istiyoruz. Size söz veriyorum, her zaman sizinle konuşacağım, en çok sizinle Atatürk’ü konuşacağım. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız. Bu şehirden olduğum için gerçekten çok gurur duyuyorum.Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, sevgili eşimle bu şehirde evlendim, 15 yıl bu şehirde avukatlık yaptım. Görevimi yerine getirdim ve her gün bunu düşündüm. Ailemiz bizi böyle yetiştirdi.
Susanlardan olmayın, konuşanlardan olun. Şehrimize ve vatanımıza hizmet edelim. Tek hedefim, beş yıl geçirdikten sonra, bakabilelim büyük bir cesaretle gözlerinize bakıp ve bunu birlikte yaptık diyelim.
Hepimiz bu şehirde savaşıyoruz. Biz bu şehir için savaşıyoruz ve bu mücadeleyi birlikte yürütüyoruz. Bunu hep söylüyorum, artık ben değilim, sıra bize geldi. İnanın bu yeni dönemde, liderlerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kent konseyimizle, ve bu şehri birlikte yöneteceğiz. Hepimiz Edirne’liyiz. Edirne hepimizindir.


Değerli komşularımız, Edirne’de projelerimizi hazırlarken sahada gördüklerimizi ve duyduklarımızı, ihtiyaçlarınızı karşılayacak projelerimizi ortaya koyuyoruz.
Ne demiştik? Güzel bir şehir dedik, yeşil bir şehir dedik, kadınlarımız bir adım önde dedik, mutlu çocuklar dedik, gençlerimizle birlikteyiz dedik. Çok kıymetli büyüklerimizle birlikteyiz dedik. Şunu söylemek istiyorum, altyapı ve üstyapıyla sorunlarımızı bir yıl içinde çözeceğiz . Bunu bir söz olarak söylemiyorum, temel belediye hizmeti sorumluluğumuz olarak, altyapımızı çözeceğiz. Bu mahallede ve diğer mahallelerde bir yıl içinde çözeceğiz.. Bu bizim sorumluluğumuzdur. Ama biliyorsunuz ki ülkemizin en büyük sorunu ekonomik kriz. Diyoruz ki değerli ekibimizle birlikte sosyal projelerimize hayatın her alanına dokunmaya söz verdik. Değerli komşularımız, sevgili hemşirelerimiz, ne zaman isterseniz yanınızdayız, yanınızda olacağız.
Artık böyle bir şikayeti asla duymak istemiyorum. Belediyeyi aradık, ulaşamadık, sorunumuza çözüm olmadı. Size söz veriyoruz, açık ve şeffaf bir belediyecilik anlayışına sahip olacağız . Her zaman yanınızda olacağız. Belediye sizin evinizdir ve o kapılar size sonuna kadar açıktır. Bu seçim kampanyası döneminde sadece sahada değiliz, 5 yıl boyunca sürekli sahada olacağız.
O kadar çok projemiz var ki burada sayamam, Ama şunu özellikle belirtmek istiyorum, kadınlarımızla birlikteyiz. Kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu, bu şehrin kadınlara ne kadar değer verdiğini biliyoruz. Onların iş sahibi olması, çocuklarımızın adil ve eşit bir eğitim alması için söz verdik. Kooperatif çalışmayla üretenlere söz verdik. Ekonominin en ağır yükünü taşıyan kadınlarımızın yanındayız.
Çünkü onları görüyoruz, tanıyoruz, dinliyoruz. Biz sevgiyle onların yanındayız. Çocuklarımızın her mahallede özgürce oynayabileceği ve özgürce koşabileceği bir ortam yaratacağımıza söz veriyoruz Her zaman size hizmet edeceğiz, sizinle çalışmaya devam edeceğiz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ