DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BIST 9.900,25-0,76%
BITCOIN 2146486-0,76%
Edirne
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

242 okunma

‘Bütün köy okullarını yeniden açacağız’

CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, öğretmenlerin sözleşmeli, ücretli, kadrolu, uzman diye sınıflandırılmayacağını belirterek, atanmayan öğretmenlerin derdine derman olacaklarını söyledi…

ABONE OL
14 Ağustos 2024 14:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bütün köy okullarını yeniden açılacağını, öğretmenlerin sözleşmeli, ücretli, kadrolu, uzman diye sınıflandırılmayacağını söyledi.

CHP’nin Millî Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın Edirne’de katılımıyla gerçekleştirilen ve Edirne Milletvekili Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, CHP İl Başkanı Av.Harika Taybıllı ile Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’nın da katıldığı Eğitim Buluşmaları programına katılan CHP Keşan İlçe Başkanı Çakır, yaptığı açıklamada Keşan’ın eğitim ile ilgili sorunlarını dile getirdiklerini söyledi.

İlçe Başkanı Çakır, söz konusu toplantıyı değerlendiği açıklamasına şu ifadelerle başladı:

Etkinlikte, ilçelerimizin, gençlerimizin eğitimle ilgili sorunlarını ve beklentileri aktarıldı. Keşan özelinde okullarımızın depreme dayanıklığı konusunda çekincelerimizi, deprem nedeniyle eğitime kapatılıp birleştirilmiş eğitim-öğretim yapan okullarımızın durumlarının iyileştirilmesi, okullardaki güvenlik sorunlarını dile getirdik.”

ATANMAYAN ÖĞRETMENLER

İlçe Başkanı Çakır,açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bütün köy okullarını yeniden açacağız, şanlı bayrağımızın dalgalanmadığı, İstiklal Marşımızın okunmadığı, milli bayramların coşkuyla kutlanmadığı köy okulu kalmayacak. Öğretmenleri sözleşmeli, ücretli, kadrolu, uzman diye sınıflandırmayacağız. Öğretmen, öğretmendir ve öğretmenin yeri öğrencilerinin yanıdır. Atanmayan öğretmenlerin derdine derman olacağız. Güzel yarınları hep birlikte inşa edeceğiz.”

EĞİTİM BULUŞMALARI TEŞEKKÜRÜ

CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, açıklamasını şöyle sonlandırdı:

“Eğitim Buluşmalarında;eğitimde fırsat eşitliği ve kaliteli eğitim sağlama hedefiyle, gençlerle birlikte daha iyi bir geleceğe yürümeyi amaçlıyoruz.Başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, Millî Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Suat Özçağdaş’a, İl Başkanımız Harika Taybıllı’ya, Edirne Belediye Başkanımız Filiz Gencan Akın’a, Merkez İlçe Başkanımız Yücel Balkanlı’ya, Edirne Milletvekilimiz Ahmet Baran Yazgan’a ve il eğitim sekreteri Anıl Buğra Çetin’e toplumun en önem unsuru olan eğitim sorunlarının konuşulduğu, çözüm önerilerinin sunulduğu geceyi düzenledikleri için teşekkür ederiz.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ