DOLAR 32,2476 -0.04%
EURO 34,6950 -0.09%
ALTIN 2.397,09-0,12
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN 2015330-0,89%
Edirne
19°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

192 okunma

‘Bu seçim Edirne’miz için milat’

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, 31 Mart yerel seçimlerinin Edirne için çok önemli olduğunu vurgulayarak, Hamdi Sedefçi liderliğinde, şehrimize layık hizmet ve projelerle Edirneli hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

ABONE OL
8 Şubat 2024 16:36
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, 31 Mart yerel seçimlerinin Edirne için çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu seçim, Edirne’miz için bir milat olacak. Hamdi Sedefçi liderliğinde, şehrimize layık hizmet ve projelerle Edirneli hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız” dedi.
İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Genel Başkanı Meral Akşener’in Hamdi Sedefçi’yi makamında ağırlayarak adaylığını resmen tebliğ ettiği hatırlatılarak, “Parti’nin Edirne’ye yönelik güçlü taahhüdünün ve şehrin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirme kararlılığının bir göstergesi olarak kabul ediliyor” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, “Hamdi Sedefçi, Edirne’de uzun yıllar başarıyla belediye başkanlığı yapmış, kentin sosyal ve kültürel yaşamına katkılar sunmuş bir isimdir” denildi.
EDİRNE İÇİN UMUTLU BİR GELECEK
İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın da, 31 Mart yerel seçimlerinin Edirne için “çok önemli” olduğunu vurguladı., Akalın, “Bu seçim, Edirne’miz için bir milat olacak. Hamdi Sedefçi liderliğinde, şehrimize layık hizmet ve projelerle Edirneli hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız” dedi
İYİ Parti’nin, Edirne’nin tarihi ve kültürel mirasını koruyarak modern, yaşanabilir ve kalkınmış bir kent vizyonunu hayata geçirme konusundaki kararlılığı, Hamdi Sedefçi’nin adaylığı ile birlikte daha da pekiştiğini belirten Akalın, “Edirne halkı, bu seçimde şehrin geleceğini şekillendirecek kararı verecek” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ