DOLAR 32,2615 0.01%
EURO 34,7032 -0.04%
ALTIN 2.402,090,09
BIST 10.257,85-0,76%
BITCOIN 2014566-1,39%
Edirne
26°

KAPALI

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

874 okunma

Barmanbay resmen aday adayı!

Edirne'de AK Parti'den belediye başkan aday adaylığını açıklayan esnaf Metin Barmanbay, partide resmi başvurusunu yaptı…

ABONE OL
20 Kasım 2023 17:58
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını açıklayan esnaf Metin Barmanbay, partide resmi başvurusunu yaptı..
Barmanbay, AK Parti Edirne İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla belediye başkanlığına aday adaylığına resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı katılırken, Barmanbay’ı dostları ve partililer yalnız bırakmadı. Barmanbay buradaki konuşmasında, Edirne’yi kimsenin hayal edemeyeceği güzelliklerle buluşturmak istediğini söyledi.


Aday adaylığı sürecinde çevresinden çok destek gördüğünü anlatan Barmanbay, “Bu şehirde yaşıyorum, bu şehirde nefes alıyorum. Yüce yaratan da bu şehri bizlere son noktayı koymayı nasip etsin diyorum. Çevremden çok destek gördüm. AK Parti’ye oy veren vermeyen herkes benim adaylığım için destek verdi. Ben de tabii biraz onlardan almış olduğum aşk ve şevkle bu yola çıktım. Bu arada işletmeciliğin yapmış olduğum Saraçlar Caddesi’ndeki gerek halk gerek İnsanlar gerek esnaf, bunlarla da istişaremizi yaptık. Evet, şehri eksiklikleri, yapılan işleri, yapılamayanları, hiyerarşik ilişkiler doğrultusunda toparlayacağımı zannediyorum. İkili insan ilişkilerime güveniyorum. Var olan belediye başkanı kendince bir şeyler yapmaya çalıştı. Allah nasip ederse bu şehri hiç kimsenin hayal edemeyeceği güzelliklerle buluşturmak istiyorum. İktidarın başta da benim için yaşayan efsane lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünü, iktidarın yatırım gücünü Edirne’ye getirmek istiyorum. Türkiye’nin de gıpta ettiği ve de edeceği örnek ramazanlar yaşayacağız” dedi.


Kendine göre tek rakibi olduğunu vurgulayan Barmanbay, AK Parti İl Başkanı Belgin İba’yı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Barmanbay, İba’nın aday olmaması durumunda kendisine kimseyi rakip görmediğine dikkat çekti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ