DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358752,21%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

289 okunma

Bağımsız aday Songül Çetinkaya Tül iddialı

Edirne'nin tek bağımsız Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, "Bu defa Edirne'ye bir kadın eli değecek. Seçime bir ay kala, seçimin kaderini değiştirecek çok önemli açıklamalarımız olacak" diyerek iddialı konuştu.

ABONE OL
25 Aralık 2023 18:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gökalp TOPYAN
Edirne’nin tek bağımsız Belediye Başkan Adayı Songül Çetinkaya Tül, “Şeffaf belediye, dürüst yönetim, çalışkan kadro, halka hizmet anlayışı” ile yola çıktıklarını belirterek, “Bu defa Edirne’ye bir kadın eli değecek. Rakip beklemiyorum seçime odaklandım, hangi partiden kimlerin çıkacağı önemli değil. Seçime bir ay kala, seçimin kaderini değiştirecek çok önemli açıklamalarımız olacak” diyerek iddialı konuştu.


ÇALIŞMALARIMIZ DİKKAT ÇEKİYOR, TEKLİFLER VAR
Önceki gün Hudut Gazetesini ziyaret eden Bağımsız Başkan Adayı, uzun bir süreden bu yana sessizce mahallelerde çalıştıklarını ve Edirne halkına güzel müjdeleri olduğunu kaydetti. Bağımsız belediye meclis üyeleri ile il genel meclisi üyelerinin de hazır olduğunu kaydeden Tül, bu çalışmaları nedeniyle ismini vermediği bazı partilerin de dikkatini çektiklerini ve teklifler aldıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerden bir kısmının AB tarafından kabul gördüğünü ve onay aldıklarını öne süren Songül Çetinkaya Tül, bu projelerden birinin hayvan haklarıyla alakalı olduğunu ve onu hayata geçirmeye çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu.


PROJELERİMİZİ VAAT GİBİ KULLANANLAR OLDU
Demirhanlı Köyü’nde bir bağışçımızın arazisi üzerine konteynırlar yerleştiriliyor. Burada inşa edilecek barınaklarda yaralı ve sahipsiz hayvanlar iyileştirilip, tedavi edilecek ve veteriner hekimler tarafından kontrolü yapılacak. Bu hareketi Edirne’den başlatacağız ve Trakya bölgesi ve civar illerde de bu proje yaygınlaşacak. Bizim hayvan sevgimiz çocukluğumuza dayanıyor. Evimizde altı kedimiz var, üç tanesi cins, hepsini de sokaktan bakımsız ve yaralı halde alıp iyileştirip sahiplendik. Edirne halkının teveccühü ile belediye başkanı olduğumda sadece halkımıza değil, dünyamızı paylaştığımız patili dostlarımıza da hizmet edeceğim.


Vaatlerimizin hepsi onaylanabilecek durumda. Belediyenin gelirleri yanında birçok projeleri AB’den geçirdiğimizde hepsi hayata geçirilecek. Diğer projelerimizi açıklamak istemiyoruz. Nedeni son basın toplantımızda anlattığımız projelerimizin bazı isimler ve kamu görevlileri tarafından vaat gibi kullanıldığına şahit olduk. Bizim açıklamamızdan iki gün sonra kendi vaatleri olarak gazete manşetlerini süsledi.


“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN SEÇİMİ ALMAYA İDDİALIYIZ”
Bir süredir sessizce mahallelerde çalışıyoruz ve har kesimden kadın, genç, esnaf gibi kitlelerimiz oluştu. 12 bağımsız meclis üyemiz ve il genel meclis üyesi aday adaylarımız hazır. Şu an bir siyasi parti gibi ciddi bir oy kitlemiz oluştu. Songül Çetinkaya Tül ismi bir parti ismi gibi konuşulmaya başladı. Yani, bağımsız adayın ayak sesleri duyulmaya başladı. Biz şartlar ne olursa olsun bu seçimi almaya iddialıyız.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ