DOLAR 32,9573 -0.11%
EURO 35,8819 -0.04%
ALTIN 2.529,730,89
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22254513,77%
Edirne
29°

PARÇALI BULUTLU

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

299 okunma

‘Alın partiniz sizin olsun!’

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Edirne Milletvekillerinden Bilgin Paçarız, eşi Mukaddes Paçarız ile birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı…Dün sosyal medyasından bir açıklama yapan Paçarız, “Benim gibi eskilerin siyasetten çekilme vakti geldi, buyurun her şey sizlerin olsun” ifadesini kullanırken, Parti üyelerinden Bülent Gürpınar da sosyal medyasından yaptığı açıklamada, “Alın partiniz sizin olsun” diyerek istifa ettiğini  duyurdu…

ABONE OL
23 Şubat 2024 16:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Edirne Milletvekillerinden Bilgin Paçarız, eşi Mukaddes Paçarız ile birlikte partisinden istifa ettiğini duyurdu. Dün sosyal medyasından bir açıklama yapan Paçarız, “Benim gibi eskilerin siyasetten çekilme vakti geldi, buyurun her şey sizlerin olsun” ifadesini kullandı.”

Parti üyelerinden Bülent Gürpınar da sosyal medyasından yaptığı açıklamada, “Alın partiniz sizin olsun” diyerek istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu.

“Sayın Şükrü Ciravoğlu il başkanı iken üyesi olduğum ve zamanın o günkü Hudut Gazetesi’nin, ‘Babasının partisine geldi’ diyerek manşet attığı partide yine Şükrü Ciravoğlu’nun baskılar nedeniyle çekilmesi üzerine oynanan oyunlar sebebiyle, bugün itibarıyla artık yokum. Zaten babam da olsaydı bu günkü bu partide olmazdı. Hatta daha da ağır şeyler yazardı. Nitekim ben Şinasi Gürpınar’ın oğlu ve Yusuf Bıyık’ın damadıyım. Adam gibi adam babalarımızın evladıyız yani kısaca. Alın partiniz sizin olsun. Bana müsaade…”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ