DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

221 okunma

Aday adayımız aday olacak

Edirne CHP Taban Hareketi, Edirne Belediye Başkan adaylığı için yapılan anketlerin sonucundan adayları Ergun Türkyılmaz'ın birinci çıkacağına ve Edirne Belediye Başkan Adayı olacağına inandıklarını kaydetti.

ABONE OL
20 Aralık 2023 17:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne CHP Taban Hareketi, Edirne Belediye Başkan adaylığı için yapılan anketlerin sonucundan adayları Ergun Türkyılmaz’ın birinci çıkacağına ve Edirne Belediye Başkan Adayı olacağına inandıklarını kaydetti. Başkan adayının halk tarafından belirlenmesini istediklerini ve bu amaçla da yola çıktıklarını belirten Taban Hareketi üyeleri, “Adayımız Ergun Türkyılmaz anket sonucundan birinci çıkacak ve CHP’nin Edirne Belediye Başkan Adayı olacaktır” dedi.
Açıklamada, 28 Mayıs 2023 seçimlerinden sonra da CHP’de değişim gerektiği konusuna; 17 Haziran 2023 tarihinde ilk kez Edirne CHP Taban Hareketi’nin basın açıklamasıyla vurgu yaptığı kaydedildi. Edirne CHP Taban Hareketi’nin 21 Eylül 2023 tarihinde kamuoyuna yerel seçimlerde Edirne halkının takdirine sunduğu Belediye Başkan Aday Adayı’nın, siyasi ahlakından asla şüphe duyulmayan Ergun Türkyılmaz’ olduğunun altı çizilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.


“EN İYİ ANKET SOKAĞIN SÖYLEDİKLERİDİR”
“Edirne CHP Taban Hareketi olarak 2 Ekim 2023 tarihinden bu yana Belediye Başkan Aday Adayımız Ergun Türkyılmaz ve belediye meclisine aday adayı olmuş yol arkadaşlarımız, Ahmet Ziya Yaz, Ali Yetim, Ekrem Kaya, Muharrem Sisu, Celal Alper ve Soykan Özgür olarak sahadayız. Birlikte 61 günden bu yana gece- gündüz demeden çalışıyoruz. Edirne için kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştireceğimize olan inancımız ve değerli Edirne Halkından aldığımız güvenle hiç yılmadan, asla umutsuzluğa kapılmadan gündüz 4, gece 2 saat olmak üzere, günde toplam 6 saat esnaf, kahve, işyeri, pazaryeri ziyaretleri yaparak Edirne’nin birçok mahallesinde yaklaşık 60 bin kişi ile birebir temas kurduğumuzu belirtmek isteriz. ‘En iyi anket sokağın söyledikleridir’ diyerek sokak sokak gezerek şunları söyledik;
“Size asla yalan söylemeyeceğiz.
Söz veriyoruz! Ne yaparsak birlikte yapacağız.
Biz salon siyaseti değil, sokak siyaseti yapacağız.
Söz veriyoruz! Liyakat ve adalet ile bu şehri yönetmek için, belediye başkanı ve belediye meclisi üyeleri olarak sokakta olacağız.
Söz veriyoruz! Yaratıcı fikirlerle şehrimize hayat vereceğiz.
Söz veriyoruz! İnovatif ve Teknolojik çözümlerle Edirne’yi geleceğe hazırlayacağız.
Turizmde, tarımda, eğitimde sanatta ve sporda Edirne’de bir fark yaratacağız.
Edirne engelleri aşacak, Herkes için erişebilir olacak!
Kendini halka kapatan yönetim anlayışına son vereceğiz!
Bu şehirde gelişigüzel çalışan değil, doğru ve stratejik çalışıp cesur adımlar atarak şehrin kaderini değiştireceğiz.
Söz veriyoruz! Katılımcı bir yönetimle Edirne halkının sesine kulak verecek, ortak akılla çözümler üreteceğiz.
Söz veriyoruz! Edirne’yi modern, yaşanabilir ve örnek bir şehir haline getireceğiz.
Büyük hayaller, Büyük Edirne, Birlikte başaracağız.
Söz veriyoruz! Edirne’nin ulaşımını pahalılıktan kurtaracağız.
Sorunları değil, Çözümleri konuşuyoruz: Edirne için varız!
Söz veriyoruz Edirne’de değişimi başlatacağız.
Söz veriyoruz! Edirne halkının sesi olacağız.
Söz veriyoruz! Edirne halkının ihtiyaçlarına odaklanarak, yaşam kalitesini artıracağız.
Söz veriyoruz! Kentimizi daha yeşil, temiz ve çağdaş bir Edirne’ye dönüştürmek için çalışacağız.
Söz veriyoruz! ekonomiyi canlandırarak, ulaşımı geliştirerek ve turizmi destekleyerek, her soruna adil ve liyakatli bir yaklaşım ile çözüm üreteceğiz!
Söz veriyoruz! Edirne için yenilikçi ve adil çözümler üreteceğiz.
Söz veriyoruz! Edirne halkıyla inşa edeceğimiz gelecek: liyakat, adalet ve işbirliğine dayanacak.
Söz veriyoruz! Edirne’yi engelsiz bir şehir haline getireceğiz.
Söz veriyoruz! oldubitti anlayışına son vereceğiz.
Edirne’yi herkesin ”Benim Belediyem” diyebileceği, haktan, hukuktan, adaletten yana ve şeffaf bir anlayışla yönetmeye talibiz.
Söz veriyoruz! Neredeyse yok olmaya yüz tutan zengin ”Kent kültürümüzü” yeniden ayağa kaldıracak ve kent turizmine kazandıracağız.
Söz veriyoruz! Dezavantajlı gruplar, engelli bireyler, kadınlar ve yoksulluğa mahkûm edilmiş mahallerimize pozitif ayrımcılık yapacağız.
Söz veriyoruz! Edirne belediyesini adalet ile yöneteceğiz.
Söz veriyoruz! Önce Edirne diyen, toplumsal çıkarı her şeyin üstünde tutan bir anlayışla ve daha da önemlisi liyakatli bir ekip aklı ile hareket edeceğiz.
Söz veriyoruz! Bu kent, geleceğe dair hayalleri olan, yaşadığı kenti seven, fark yaratacak, hırslı, tutkulu, zeki ve çalışkan insanlar tarafından yönetilecek.
Söz veriyoruz! Edirne’yi yönetirken en değerli pusulamız ”Siyasi Ahlak” olacak.
Edirne kültür ve sanat alanında Balkanların en önemli cazibe merkezi olacak.
Cumhuriyetin ikinci yüzyılına gelişmiş, müreffeh bir kültür kenti olarak Edirne’nin bu sorunları konusunda uzman, liyakatli kadrolar ile verimli çalışmalar yaparak çözmek çok kolaydır. Edirne CHP Taban Hareketi olarak amacımız bu sorunları çözmenin ötesinde, vizyoner bir yönetim anlayışı ile tüm ülkede örnek gösterilen ve her Edirnelinin “Benim Edirne’m, Benim Belediyem” diyeceği bir anlayışı hâkim kılarak, geleceğin Edirne’sini Edirne halkı ile birlikte yeniden inşa etmektir. Ayrıca 2009 yılında en yüksek oyun alındığı (%57,80)oranı aşıp belediyeyi yönetmektir.
Edirne Halkına; 61 günlük saha ziyaretlerimizde bizden ilgi ve desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür ederiz. Bizler, biliyoruz ki, 61 gündür belediye başkan aday adayımız ve belediye meclisi aday adaylarımızla sokakta olmanın, halkı dinlemenin karşılığını alıp anketlerde birinci çıkacağız ve Aday Belirleme Süreçlerinde Ergun Türkyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı olacaktır.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ