DOLAR 32,6798 -0.23%
EURO 35,1981 0.28%
ALTIN 2.445,51-0,18
BIST 10.395,76-2,37%
BITCOIN 20490101,91%
Edirne
33°

AÇIK

17:13

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

82 okunma

Turizm jandarması iş başında

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Turizm Jandarması ekipleri tarafından; Enez İlçesine bağlı sahil bölgelerine gelen vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde tatillerini yapması için denetim ve kontroller gerçekleştirilirken, boğulma vakalarına da karşı da bilgilendirmelerde bulunuldu…

ABONE OL
28 Haziran 2024 17:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Turizm Jandarması ekipleri tarafından; Enez İlçesine bağlı sahil bölgelerine gelen vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde tatillerini yapması için denetim ve kontroller gerçekleştirilirken, boğulma vakalarına da karşı da bilgilendirmelerde bulunuldu.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:
GÜVENLİ TATİL
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak maksadıyla çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Turizm Jandarması ekipleri tarafından; Enez İlçesine bağlı sahil bölgelerine gelen vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde tatillerini yapması ve asayişin sağlanması için bölgede gerekli denetim ve kontroller yapılarak emniyet tedbirleri alınmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir.


BOĞULMA VAKALARI
Enez ilçesinde bulunan Vakıf Sahili’ne tatile gelenlere yönelik olarak jandarma ekiplerince suda boğulma vakalarına karşı alınabilecek tedbirler ve uyarılar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları koruma Timi; yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte Enez ilçesinde bulunan Vakıf Sahili’ne tatile gelen turist vatandaşlarımıza dönem içerisinde suda boğulma vakalarına karşı alınabilecek tedbirler ve uyarılar hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti icra edilmiştir.
Tüm yaşayan canlıların ortak kullanımına sunulan dünyamızda daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla Çevre, Doğa ve Hayvan-ların korunmasına yönelik faaliyet-lerimize, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ