
Olgay GÜLER
Edirne Valisi Yunus Sezer, İpsala’ya bağlı İbriktepe Köyü’nde 32 mahalle-köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyip, taleplerini not aldı.

Vali Sezer, kentin güney ilçeleri Enez ve İpsala’daki temasları kapsamında, 32 köy ve mahalle muhtarının da katıldığı toplantıda, vatandaşlarla buluştu. İpsala’ya bağlı İbriktepe köyünde gerçekleştirilen toplantıda Sezer’e, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Sezer, “Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatı şudur, her gittiğiniz yerde insanlarımıza dokunun ve onların gönlünü alın. Edirne’ye hem bakanlarımızın, hem de cumhurbaşkanımızın büyük hüsnü niyeti var, güzel bakıyorlar ve ne gidiyorsa geri çevrilmiyor. Diğer taraftan altyapıyı hızlandırmak istiyoruz. Elektriğinden suyuna kadar köylerimizde hiçbir problemin kalmamasını istiyoruz ve bu doğrultuda da çalışıyoruz. Diğer bir konumuz OSB’ler. Edirne’de 4 OSB hayata geçti. Edirne’de işsizlik problemini ortadan kaldırmak istiyoruz. Sizi dinleyip, taleplerinizi alarak toplantımızı bitireceğiz” diye konuştu.
