DOLAR 34,1125 0.27%
EURO 38,1544 0.25%
ALTIN 2.868,581,40
BIST 9.909,35-0,66%
BITCOIN 21642410,96%
Edirne
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

86 okunma

Sezer’den öğretmenlere: Çıtayı yükseltin!

Edirne Valisi Yunus Sezer, Şehit Asım İlkokulu'nu ziyaretinde bu yıl Edirne'nin her yönüyle eğitim yılı olması hedefini koyduklarını belirterek, öğretmenlerden çıtalarını daha ileri seviyelere yükseltmelerini istedi…

ABONE OL
18 Eylül 2024 17:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer, Şehit Asım İlkokulu’nu ziyaretinde bu yıl Edirne’nin her yönüyle eğitim yılı olması hedefini koyduklarını belirterek, öğretmenlerden çıtalarını daha ileri seviyelere yükseltmelerini istedi.
Vali Yunus Sezer Şehit Asım İlkokulu’nu ziyaretinde sınıfları teke tek gezerek öğrenci ve öğretmenlerimize başarı dolu bir eğitim öğretim yılı diledi.
Vali Sezer, burada öğretmenlerle yaptığı konuşmada, “Bu sene Edirne’nin her yönüyle eğitim yılı olması hedefini koyduk. Bununla ilgili olarak da arkadaşlarımız hem çalıştaylar düzenledik, hem de okul okul değerlendirmeleri ortaya koyduk. Şu dışarıda sesini duyduğumuz evlatlarımız hem akademik yönden, hem sosyal yönden, hem kültürel yönden bu kadar imkanın olduğu, bu kadar güzel öğretmenlerin olduğu bir ilde daha ileri seviyelere çıtalarını yükseltsinler. Bunun için de biz sadece Milli Eğitim değil, valilik, diğer kurumlar herkesin kaynaklarını biz milli eğitim emrine giriyoruz. Ama hep söylüyorum. Bir tane yavrumuzu biz kaybedemeyiz. Bizim için çok değerli. Bir de içinde bulunduğumuz yüzyılda çocuklarımızı yüzyılın gereklerine uygun bir şekilde yetiştirmemiz lazım” ifadelerine yer verdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ