DOLAR 32,6645 0.32%
EURO 35,5639 0.42%
ALTIN 2.509,161,72
BIST 10.851,78-0,19%
BITCOIN 1845163-1,23%
Edirne
32°

AÇIK

13:14

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

94 okunma

Sarayiçi’nde coşkulu akşam!

Edirne Belediye Bandosu, Şef Süleyman Uysal yönetiminde dün akşam Sarayiçi konser alanında toplanan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

ABONE OL
3 Temmuz 2024 12:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Bandosu, Şef Süleyman Uysal yönetiminde dün akşam Sarayiçi konser alanında toplanan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Popstar Salih Zülüfoğlu’nun da konser verdiği gece sonrası Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, bando ekibi ve Zülüflüoğlu’na teşekkür etti.


Yurt içi ve yurt dışına katıldıkları festival ve kutlamalarda Edirne Belediyesi’ni başarı ile temsil eden Edirne Belediye Bandosu dün akşam Sarayiçi’ne gelenleri coşturdu. Şef Süleyman Uysal yönetiminde uzun bir süredir Tarihi Kırkpınar Güreşleri ve Şenlikleri Haftası’na hazırlanan Belediye Bandosu üyeleri dün akşam sahne aldı. Hafta etkinlikleri için özel hazırlanan ekip üyeleri çadıkları parçalarla vatandaşlara farklı bir gece yaşattı.


Popstar Salih Zülüfoğlu’nun da sahne aldığı coşkulu gece sonrası Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın sosyal medya hesaplarından yapıtğı paylaşımda, “Kırkpınar Konserleri kapsamında Sarayiçi Konser Alanı’nda gerçekleşen Edirne Belediye Bandosu ve Popstar Salih Zülüfoğlu konseri, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Muhteşem performansları ve enerjileriyle geceye renk katan sanatçılarımıza, bu harika akşam için çok teşekkür ediyorum” dedi.


BU AKŞAM BETÜL SAHNE ALACAK
Kırkpınar Konserleri kapsamında Sarayiçi Konser Alanı’nda bu akşam sanatçı Betül sahne alacak
Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın “Kariyeri boyunca sayısız hit parçaya imza atarak müzikseverlerin kalbinde taht kuran, benzersiz sesi ve enerjisiyle Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden olan Betül Demir, Sarayiçi Konser Alanı sahnesinde bizlerle olacak. 663 Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ücretsiz gerçekleştirilecek konserimize tüm halkımız davetlidir. Dolu dolu bir müzik şöleni bu gece de bizleri bekliyor olacak Edirne’m!” diyerek vatandaşları Sarayiçİ’ne davet etti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ