DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18380120,57%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

312 okunma

Saraçlar’a GİDEROS geldi!

Demiray ailesi 8 aydır Saraçlar Caddesi'nde tadilatını sürdürdükleri dükkanlarını “Gideros Pizza” ismiyle Edirnelilerin hizmetine açtı…

ABONE OL
14 Haziran 2024 19:03
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Demiray ailesi 8 aydır Saraçlar Caddesi’nde tadilatını sürdürdükleri dükkanlarını “Gideros Pizza” ismiyle Edirne’lilerin hizmetine açtılar.
2001 yılında yine Saraçlar Caddesi’nde “Zilli Büfe” olarak ticari faaliyetine başlayan Demiray ailesi 23 yıl sonra yeni dükkanlarında “Gideros Pizza” olarak faaliyetlerini sürdürecekler.
İsmini Karadeniz kıyısındaki Gideros koyundan alan ve yerli bir marka olan “Gideros Pizza” üretiminde kullandığı bütün ürünleri de kendisi üretiyor.
İşletmenin faaliyete başlamasıyla ilgili olarak İsmail Demiray;
“2001 yılında Zilli Büfe olarak başladığımız ticari faaliyetimiz şu anda yeğenim Murat Demiray tarafından devam ettiriliyor. Diğer taraftan gelinimiz Pelin Akıncı De-miray açmış olduğu Diş Kliniğini başarıyla yürütüyor.
“Gideros Pizza” fikri oğlum Barış Demiray’ın düşünceleriyle başladı, bugünkü halini aldı. Amacımız Edirne’lilere en iyi şekilde hizmet edebilmek. Saraçlar caddesinde kalıcı olduğumuzu daha önceki yıllarda yaşadığımız esnaflık deneyimimizle göstermiş olduk.
Saraçlar caddesinde balık heykeli karşısındaki bu dükkanımızı bayramda hizmet vermek için yoğun çabalarla hazırladık.
Tarihe saygıyı da projemize eklemeyi ihmal etmedik. Geçmişi yaklaşık olarak 150 yıl geriye giden iş yerimizin binasının onarımında tarihi özelliklerine son derece dikkat ederek süreci sonlandırdık. Onarım bittikten sonra ortaya çıkan tarihi görüntü ziyaretimize gelenler tarafından takdirle karşılanıyor.
Bizim kuşakla başlayan bu işletme, gelecek yıllarda oğlumla ve torunumla da devam etmesi en büyük temennimiz.
Bundan sonra Saraçlar Caddesi’nde başta Edirne’liler olmak üzere, diğer illerden ve yurt dışından gelen bütün müşterilerimize güler yüzümüzle Edirne ekonomisine ve Edirne turizmine en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ