DOLAR 32,5646 0.14%
EURO 35,3053 0.8%
ALTIN 2.468,831,38
BIST 10.620,701,67%
BITCOIN 1963510-2,69%
Edirne
32°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

103 okunma

Sanayi Sitesi’nde asfalt hamlesi!

Edirne Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Edirne Sanayi Sitesi içerisindeki yollarda asfalt çalışması başlattı.

ABONE OL
28 Haziran 2024 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Edirne Sanayi Sitesi içerisindeki yollarda asfalt çalışması başlattı. Edirne Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın da ekiplerin çalışmalarını yernde denetleyerek Sanayi Stesi yöneticileri ve site esnafı ile biraraya geldi.


Tarihi Kırkpınar Güreşleri hazırlıklarını sürdüren Edirne Belediyesi kentte asflat kaplama ve onarım çalışmalarını da sürdürüyor. Belediye Fen İşleri müdürlüğü ekipleri Sanayi Sitesi’nde asfalt çalışması başlattı. Yerel seçimler öncesi Sanayi Sitesi ziyaretlerinde esnafa sitenin yollarının onarımı konusunda söz veren Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın bu sözünü yerine getirdi. Aslat ekipleri site içerisinde yollara asfaltlayarak yeniliyor.


Asfalt çalışmalarını sürdüğü Sanayi Sitesi’ne giden Başkan Gencan Akın ekiplerinin çalışmalarını denetleyerek ‘kolay gelsin’ dedi. Başkan Gencan Akın, site yöneticileri ve esnaflarla da biraraya geldi.
Gencan Akın yaptığı paylaşımda, “Asfalt Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eski Sanayi Sitesi bölgesinde sürdürdüğümüz asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Sanayi esnafımızla bir araya gelerek esnafımıza hayırlı işler diledik. Halkımıza daha konforlu ulaşım imkanları sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ