DOLAR 34,2148 0%
EURO 37,8312 0.11%
ALTIN 2.916,89-0,42
BIST 9.012,87-3,62%
BITCOIN %
Edirne
21°

AÇIK

05:29

İMSAK'A KALAN SÜRE

102 okunma

Prof. Dr. Demir ÜHBD genel kurulunda

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği'nin genel kurulu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi…

ABONE OL
24 Eylül 2024 16:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği (ÜHBD) Genel Kurulu’nda temsil edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği tarafından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen, VI. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.


ÜHBD üyesi üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları ve başhekimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda, divan kurulu seçimi, faaliyet raporunun sunumu ile yönetim ve denetim kurullarının seçimleri yapıldı. Toplantıda, üniversite hastanelerinin güncel durumu, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri de değerlendirildi.


Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin sorunlarını değerlendirmek, nedenlerini ortaya koymak ve çözüm yolları üretmek amacıyla kurulan ÜHBD’nin genel kurulunu müteakip, dernek üye temsilcilerine Atatürk Arboretumu gezisi yapıldı ve akşam yemeği ile program sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ