DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18415020,43%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

252 okunma

Kitap Kafe’de ilk imza günü

Edirne Belediyesi'nce, 28 Nisan'da hizmete açılan Kitap Kafe'de ilk imza günü eski belediye başkanlarından Güngör Mazlum tarafından gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da katılarak destek verdi…

ABONE OL
2 Haziran 2024 16:49
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne Belediyesi’nce, 28 Nisan’da hizmete açılan Kitap Kafe’de ilk imza günü eski belediye başkanlarından Güngör Mazlum tarafından gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da katılarak destek verdi.
Edirne Belediyesi’nin içerisinde Edirneli yazarların kaleminden, Edirne’yi tanıtan kitapların bulunduğu Selimiye Meydanı’nda açtığı Kitap Kafe’deki ilk imza günü, Eski Edirne Belediye Başkanlarından, Edirneli yazar Güngör Mazlum tarafından gerçekleştirildi. Mazlum’un okurları gerçekleştirdiği imza gününe, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da katıldı.


‘EDİRNE İÇİN KIYMETLİ BİR DEĞER’
Güngör Mazlum’un Edirne için önemli bir değer olduğunu belirten Gencan Akın; “Kitap Kafe’mizin yakın zamanda açılışını yapmıştık. Bugün de ilk imza günümüzü gerçekleştiriyoruz. Benim için çok kıymetli, değerli büyüğümüz Güngör Başkanımızın bugün imza gününü gerçekleştiriyoruz. Bu anlamlı günde aranızda olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Güngör Başkanımız Edirne için çok kıymetli bir değer. Kendisi eserleriyle Edirne için hiç durmadan üretmeye, çalışmaya devam ediyor. Bir Edirneli olarak ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisinden öğrenecek çok şeyimiz var. Dolayısıyla bugün bizi kırmayarak bu imza gününde bizlerle birlikte olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.


‘EDİRNELİ YAZARLARIN ESERLERİNE SAHİP ÇIKILMASI ÇOK KIYMETLİ’
Edirneli yazarların kent turizmine büyük katkıları olduğunu belirten Güngör Mazlum da, “Edirneli yazarlar, yakın zamana kadar pek değeri bilinmeyen kişilerdi. Aslında Edirneli yazarların, Edirne turizmine büyük katkıları var. Hepsi araştırıyorlar, araştırdıktan sonra ortaya bir eser çıkartıyorlar. Onlara sahip çıkılması, burada böyle bir mekanın olması, onların eserlerine sahip çıkılması, onların eserlerinin buradan temin edilerek satılması çok kıymetli. Çünkü hem Edirneliler hem ziyaretçiler bu kitapları alacaktır. Edirne’ye kültürel yönden büyük katkı sağlayacaktır. Bunun için Filiz Başkanıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Gencan Akın, ‘Edirne’nin Dr. Saadet Ablası’ adlı kitabını Güngör Mazlum’a imzalattı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ