DOLAR 34,2344 0.04%
EURO 37,0808 0.14%
ALTIN 3.008,980,57
BIST 8.654,39-1,58%
BITCOIN 2313457-2,35%
Edirne
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

87 okunma

İnsan kaçakçıları kıskıvrak!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nca Göçmen Kaçakçılığı' ile mücadele kapsamında İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 5 organizatörden 3'ü tutuklanırken, diğer 2'si ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ABONE OL
20 Ekim 2024 16:50
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca Göçmen Kaçakçılığı’ ile mücadele kapsamında İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 5 organizatörden 3’ü tutuklanırken, diğer 2’si ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nca sorumluluk bölgesinde ‘Göçmen Kaçakçılığı’ ile mücadele kapsamında; göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etme yolunda olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.


Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından devam eden faaliyette, İstanbul ilinde icra edilen operasyon sonucunda; Göçmen Kaçakçılığı olaylarına karıştığı tespit edilen 5 organizatör şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 3 organizatör çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış diğer 2 organizatör şahıs ise adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış olup; sosyal medya üzerinden 21 Temmuz 2024 tarihinde canlı yayın yaparak göçmenleri adresine teslim ettiğini bildiren organizatörler cezaevine teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasıamacıyla çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız olarak,yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ