DOLAR 34,1171 0.29%
EURO 38,0988 0.1%
ALTIN 2.865,051,28
BIST 9.927,27-0,48%
BITCOIN 21638671,69%
Edirne
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

14 okunma

Gaziler Başkan Gencan Akın’ın konuğu

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programında gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.

ABONE OL
20 Eylül 2024 13:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı programında gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Gencan Akın, burada yaptığı konuşmada “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği üzere “Gazilerimiz; milletimizin kahramanlık, nişanıdır.” Sizler bizim için vatan sevgisinin ve vatanın bütünlüğü değerinin bir sembolüsünüz.” dedi.


Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle, Edirne’deki gaziler ve aileleri ile Edirne Belediyesi Meriç Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıda bir araya geldi. Programa belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Vardar Karaduman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı Ahmet İsmailoğlu, gaziler ve gazi yakınları katıldı.


Başkan Gencan Akın, Edirne’ye hizmet etmenin çok değerli ve onurlu bir görev olduğunu söyledi. Kahraman gaziler ve aileleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Gencan Akın, Edirne Belediyesi olarak her zaman gaziler ve ailelerinin yanında olacaklarını söyledi.


Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Gazilerimiz milletimizin kahramanlık nişanıdır” sözünü hatırlatan Başkan Gencan Akın, “Sizler bizim için vatan sevgisinin ve vatanın bütünlüğü değerinin bir sembolüsünüz. Sizlerin, Edirne Belediyesi olarak tüm meclis üyelerimizle ve ekip arkadaşlarımızla beraber her daim yanınızdayız. Her ihtiyacınız olduğunda, çalacak ilk kapınız olmak isteriz. O yüzden bugün sizlerle birlikte burada olmaktan tekrar çok büyük mutluluk duydum. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmete kavuşmuş tüm gazilerimize rahmet ve şükranlarımı sunuyor; hayatta olan gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.” şeklinde konuştu.


Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı Ahmet İsmailoğlu da, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm gazileri rahmetle andıklarını belirterek, “Bizleri bir araya getiren ve gazilerimize olan vefa borcunu gösteren bu etkinlik için başta Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ