DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18366960,50%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

162 okunma

EKK Emekli Meclisi’nde kongre

Edirne Kent Konseyi Emekli Meclisi olağan genel kurulunu EKK Toplantı Salonunda yaptı. Kongrede Başkanlığa Ayşe Çotuk getirildi.

ABONE OL
7 Haziran 2024 17:40
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Kent Konseyi Emekli Meclisi olağan genel kurulunu EKK Toplantı Salonunda yaptı.

Kent Konseyleri genel kurulundan sonra meclislerin de genel kurullarını yapması mevzuat gereği zorunlu olduğunu söyleyen Başkan Ayşe Çotuk’un açılış konuşması ile başlayan genel kurul gündemi görüştü. Divan Heyeti olarak Başkanlığa Ziya Gökerküçük, Yazmanlıklara Sait Dayıoğlu ve Sabriye Evren seçildi.

Genel Kurula konuk olarak katılan Kent Konseyi Başkanı Özer Demir; kent konseylerinin her türlü gönüllü çalışmalara olanak sağladığını belirtti. “Emekli Meclisi de bu sorumluluk ile her türlü çalışmayı yapabilir. Meclisin yaptığı her çalışmanın Yürütme Kurulunda görüşülerek gerekli girişimler yapılacak” diyen Demir; “Her çalışmada kişi sayılarımızı artırıp kent için mücadele eden gönüllüleri çoğaltmamız gerekir” şeklinde konuştu.

Meclis Başkanı Ayşe Çotuk çalışma raporunu okudu. Rapor hakkında katılımcılar görüşlerini söyledi. Ardından seçimler yapıldı.

Ayşe Çotuk yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim Kuruluna ise; Nazmiye Özdemir, Birsen Cicikler, Sevgi Gelir ve Hilal Bilgenoğlu seçildi.

Dilek ve öneriler sonrasında genel kurul sona erdi.  

Yönetim kurulu en kısa zamanda mevzuata uygun olarak bir çalışma raporu yaparak bunu hayata geçirmekle yükümlü olacak.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ