DOLAR 34,1574 -0.01%
EURO 37,0746 -0.23%
ALTIN 2.943,350,24
BIST 8.977,180,24%
BITCOIN 2292088-1,11%
Edirne
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

11 okunma

Eğitim Fakültesi’nde nöbet değişimi

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde yeni dekan Prof. Dr. Eylem Bayır, eski dekan Sevinç Maden’den görevi devraldı…

ABONE OL
17 Ekim 2024 14:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Yeni dekan Prof. Dr. Eylem Bayır, eski dekan Sevinç Maden’den görevi devraldı. Devir teslim töreni Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler’in katılımıyla Eğitim Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirildi. Törende, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Prof. Dr. Mustafa Tan ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ da hazır bulundu.

Prof. Dr. Eylem Bayır kimdir?

Prof. Dr. Eylem Bayır lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kimya Eğitimi ABD’de, yüksek lisans ve doktorasını Gazi Üniversitesi’nde Kimya Eğitimi alanında tamamlamıştır. Halen Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Fen eğitimi, kimya eğitimi, öğretmen eğitimi, bilimin doğası, sorgulayıcı-araştırmaya dayalı öğrenme, fen ders kitapları, STEM (FeTeMM) eğitimi ve fen içerikli eğitsel oyunlar gibi çeşitli konularda akademik çalışmalarını sürdürürken üniversitede Rektör Yardımcısı olarak hizmet vermektedir.

Akademik ve İdari Görevler:

Eğitim Fakültesi Bölüm Başkanı/İlköğretim Bölümü

Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı

Eğitim Fakültesi Orta Öğretim Fen ve Matematik Alanları Bölüm Başkanlığı

Rektör Yardımcısı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ