DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18380120,57%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

154 okunma

Dijital Pazarlama ve İtibar İnşası” Kitabı: Yol Arkadaşınız

"Dijital Pazarlama ve İtibar İnşası" adlı kitabın yazarı Serhat Emre Demir, kitabın çıkışı ve içeriği hakkında detaylı bilgiler verdi.

ABONE OL
12 Haziran 2024 11:44
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Dijital pazarlama dünyasının karmaşık yollarını anlaşılır bir dilde açıklayan “Dijital Pazarlama ve İtibar İnşası” adlı kitabın yazarı Serhat Emre Demir, kitabın çıkışı ve içeriği hakkında detaylı bilgiler verdi.

Demir, kitabı yazma amacını “Bu kitabı yazma amacımız, dijital pazarlama eğitimlerine katılmak için maddi olanakları kısıtlı olan kardeşlerimizin bu sektörle ilgili bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmaktı. Amacım, insanların bu sektörde gelişmelerine katkı sağlamak” şeklinde açıkladı. Kitabın temel hedefinin, dijital pazarlama dünyasına giriş yapmak isteyenler için anlaşılır bir rehber sunmak olduğunu belirtti.

“Burada önemli olan para kazanmak değil, iz bırakmak. Kitabı yazmak için haftalarca eve kapanıp zamanımı bu esere adadım. Her hafta tatile gidebilirdim ancak benim felsefem birilerine yardımcı olmak. Bu yüzden kısa sürede piyasaya sürdüm” diyen Demir, kitabın piyasaya sürülmesiyle birlikte okurlardan aldığı güzel mesajların kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini belirtti. “Bu hissi yaşamak bile benim için yeterli. Zaten amacım para kazanmak değil. Kitabın gelirlerini sene sonunda gerekli yerlere bağışlamayı düşünüyorum. Bakalım, hayırlısı.”

Dijital Pazarlama ve İtibar İnşası” kitabı, dijital pazarlama dünyasına adım atmak isteyen herkes için bir kılavuz niteliği taşıyor. Kitap, teknik terimlerden uzak, anlaşılır bir dil kullanarak dijital pazarlama ve itibar yönetimi konularını ele alıyor. Eser, e-ticaret platformları üzerinden temin edilebilir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ