DOLAR 34,1525 -0.04%
EURO 37,0432 -0.31%
ALTIN 2.955,380,64
BIST 9.002,340,52%
BITCOIN 2291478-1,12%
Edirne
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

57 okunma

Çocuklar İçin Elifba Çeşitleri Uygun Fiyatlarla Hayrat.com.tr’de

Hayrat Neşriyat tarafından hazırlanan okul öncesi elifba seti, 4 ila 6 yaş arası çocukların çok sevdiği bir cüz setidir.

ABONE OL
15 Ekim 2024 11:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elifba cüzü, Kuran öğrenmesini istediğiniz çocuklarınıza hitap eder. Bu kitaplarda Kuran harflerine ve hecelere yer verilir. Ebeveynler çocuklarına, Arapça harfleri öğrenmesi için genellikle Elif Ba kitaplarını tercih eder. Kitapların içinde bulunan Arapça harfler sayesinde, çocuklar Kuran’ı hızla öğrenebilir. Elif Ba kitabının temel amacı, harfleri öğretmek ve doğru şekilde telaffuz edilmesini sağlamaktır. Kuran’ı yeni öğrenecekler için ideal olan Elif Ba çeşitlerine Hayrat Neşriyat üzerinden uygun fiyat avantajları ile hemen ulaşabilirsiniz.

Harflerle birlikte hecelemelerin de yer aldığı bu kitaplar, hem yetişkinler hem de çocuklar için çeşitli seçeneklere sahiptir. Kuran öğrenmeyi destekleyen Elif Ba cüzleri, mevlüt hediyelikleri olarak da tercih edilir. Kuran kursu gibi Kuran’ın öğretildiği yerlerde çok fazla kullanılan Elif Ba cüzü, evde öğrenmek isteyenler için de idealdir.

Çocuklara Özel Elifba Kitapları Hangi Özelliklere Sahiptir?

Hayrat Neşriyat tarafından hazırlanan okul öncesi elifba seti, 4 ila 6 yaş arası çocukların çok sevdiği bir cüz setidir. Çocuklar için büyük bir titizlikle hazırlanan elif ba kitapları sadece bu setle sınırlı değildir. Okul çocuklarına özel hazırlanan Neşeli Elifba Seti, Benim Elifbam çocuklar için hazırlanan, eğlendirirken öğreten cüzlerdir. Çocuklarına Kuran öğretmek isteyen ebeveynler, Hayrat.com.tr üzerinden beklentisine ve bütçesine uygun ürünlere hemen ulaşabilir.

Okul öncesi Elifba seti,4 ila 6 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan anaokulları ve kreşler tarafından uzun yıllardır kullanılan Türkçe Elif Ba çeşitlerinden biridir. Ebeveynlerin ve eğitim kurumlarının kaliteli içeriği ile en çok tercih ettiği cüz çeşitlerindendir.Neşeli Elifba Seti, okul çağındakiçocuklar için hazırlanan özel bir settir. Bu alanda hazırlanan ilk setlerden biridir. Okul çağındaki çocukların hızlı ve kolay bir şekilde elifba öğrenmesini sağlar.

Benim Elifbam, mavi ve pembe renkleri ile çocukları cezbeder ve öğrenmeyi kolaylaştırır. Eğlendirirken öğreten bu seri, yeni nesil tecvidli bir elifba çeşididir. Çocuklarına Kuran’ı öğretmek isteyen ebeveynler, bu elifbaları sıklıkla tercih eder.

Elif Ba Cüzü

Elifba cüzü, zengin bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Büyük ve küçük olmak üzere farklı boyutlarda tasarlanan Elif Ba kitapları arasından istediğiniz özelliklere uygun birçok seçenek bulabilirsiniz. Elif Ba öğrenimini kolaylaştırmak için hazırlanan bu kitaplar, Kuran öğrenmek isteyen çocuklar için en uygun seçeneklerdendir. Çocuklar için boyama içeriği bulunan elifba kitapları, ebeveynlerden tam not alır.

Hayrat Neşriyat üzerinden hem beklentinize hem de bütçenize uygun Elif Ba kitabı satın almak için detaylı şekilde araştırma ve inceleme yapabilirsiniz. Beklentinize ve bütçenize uygun olan ürünü hemen seçebilirsiniz. Çocuklara ya da büyüklere uygun hazırlanan elifba çeşitleri Hayrat, kalitesi ile öğrenmeyi daha keyifli hale getirir. Hayrat.com.tr üzerinden istediğiniz Elif Ba kitabını güvenli alışveriş deneyimi ile satın alabilirsiniz. Çeşitli tasarımlar içinden çocuğunuzun ilgisini çekecek eliba’yı belirlemek için siteyi incelemeniz yeterlidir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ