DOLAR 34,1128 0.27%
EURO 38,1380 0.19%
ALTIN 2.859,831,09
BIST 9.965,58-0,10%
BITCOIN 21529411,98%
Edirne
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

194 okunma

Çakarı taktığı gibi söktü

Keşan ilçesine bağlı Mecidiye köyünde trafik jandarması tarafından bir araçta yapılan kontrolde mevzuata aykırı çakar lamba kullanan araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, çakar lamba söktürtülerek uygun hale getirildi…

ABONE OL
7 Temmuz 2024 18:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan ilçesine bağlı Mecidiye köyünde trafik jandarması tarafından bir araçta yapılan kontrolde mevzuata aykırı çakar lamba kullanan araç sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, çakar lamba söktürtülerek uygun hale getirildi.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklama şöyle:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Keşan ilçesi Mecidiye köyü mevkiinde icra edilen seyir/sabit trafik kontrolü esnasında sürücülüğünü (F.B.) nin yapmış olduğu araç durdurulmuş olup, araçta yapılan kontrolde mevzuata aykırı çakar lamba kullanıldığı tespit edilmiştir. Şah-sa (2918) sayılı Karayolları Trafik Kanunun (Işıklı Veya Sesli Uyarı İşareti Veren Cihazları Mevzuatta İzin Verilmeyen Araçlara Tak-mak Ve Kullanmak) fiilinin gereği işlem yapılarak araç sahibi ve sürücüsüne cezai işlem uygulanmış olup, araç-ta bulunan çakar lamba söktürtülerek uygun hale geti-rilmiştir.
Güvenli bir trafik akışının sağlanması ve sıfır kaza düsturuyla meydana gelen can ve mal kayıplarının önlenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ