DOLAR 42,5881 0.11%
EURO 49,6801 0.19%
ALTIN 5.762,910,30
BIST 11.007,370,81%
BITCOIN 38882322,07%
Edirne

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

355 okunma

Belediye başkanlarından Akın’a destek!

Edirne'de Cumhuriyet Halk Partili (CHP) ilçe ve belediye başkanları, 'tehdit edildiği' iddialarıyla gündeme gelen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan'ın yanında olduklarına yönelik basın açıklaması yaptı… Edirne Belediyesi önünde bir araya gelen belediye başkanları adına açıklamayı okuyan Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, "Bazı çevrelerin asılsız iddialar ve karalama kampanyalarıyla oluşturduğu tehdit ve baskılara karşı, Edirne Belediye Başkanımız Sayın Filiz Gencan Akın yalnız değildir" dedi…

ABONE OL
7 Aralık 2024 14:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de Cumhuriyet Halk Partili (CHP) ilçe ve belediye başkanları, ‘tehdit edildiği’ iddialarıyla gündeme gelen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan’ın yanında olduklarına yönelik basın açıklaması yaptı.
İlçe ve belde belediye başkanları Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Başkanlığı binası önünde toplanarak basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamaya Keşan belediye başkanı Mehmet Özcan, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, Meriç’e bağlı Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay, İpsala’ya bağlı Yeni Karpuzlu Belediye Başkanı Ahmet Köprülü, Keşan’a bağlı Yeni Muhacır Belediye Başkanı Tamer Kral katıldı. Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ise rahatsızlık nedeniyle açıklamaya katılamadı.
Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in okuduğu açıklamada, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın gösterdiği kararlı duruşun sonuna kadar desteklendiği ifade edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Edirne’nin Belediyecilik anlayışında şeffaflık, hesap verebilirlik ve hukuka bağlılık ilkeleriyle çalışan Edirne Belediye Başkanımız Sayın Filiz Gencan Akın’ın gösterdiği kararlı duruşu sonuna kadar destekliyoruz. Hukuksuz işlere kapı kapatan, adalet ve hakkaniyeti önceleyen bu yönetim anlayışı, halkımıza olan sorumluluğun en güçlü ifadesidir.
Bazı çevrelerin asılsız iddialar ve karalama kampanyalarıyla oluşturduğu tehdit ve baskılara karşı, Edirne Belediye Başkanımız Sayın Filiz Gencan Akın yalnız değildir. Açık ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı, toplumun çıkarlarını korumanın temel şartıdır. Sayın Başkan’ın denetim süreçlerini titizlikle yürütmesi ve her türlü incelemeye açık olması, doğru bir yönetim anlayışının örneğidir.
Bizler de Belediye Başkanları olarak aynı şeffaflık ve adalet prensipleriyle çalışıyoruz. Bu süreçte, Edirne halkının iradesini temsil eden şeffaf yönetime yönelik her türlü tehdidin karşısında duracağımızı ifade ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partili tüm Belediye Başkanları olarak adaletin ve halkımızın çıkarlarının korunduğu bir belediyecilik anlayışını savunmaya devam edeceğiz. Halk için, adalet için, şeffaflık için: Hep birlikte daha güçlü yarınlara”

    En az 10 karakter gerekli