DOLAR 34,2479 -0.09%
EURO 37,0798 0.23%
ALTIN 3.015,260,76
BIST 8.903,522,17%
BITCOIN 23059961,29%
Edirne
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

5 okunma

Başkan Gencan Akın’dan Bayrak çağrısı!

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın vatandaşlara bir çağrıda bulunarak, herkesi evlerine ve iş yerlerine bayrak asmaya davet etti.

ABONE OL
24 Ekim 2024 15:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine yönelik hain terör saldırısı nedeniyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 24-27 Ekim tarihleri arasında planlanan etkinlikleri ileri bir tarihe erteledi. Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın vatandaşlara bir çağrıda bulunarak, herkesi evlerine ve iş yerlerine bayrak asmaya davet etti.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine yapılan hain terör saldırısını lanetlediğini belirterek terörle ülkede kaos ve korku yaratmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi. Saldırının milletin birlik ve beraberliğini engelleyemeyeceğini belirten Başkan Gencan Akın, belediyenin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 24-27 Ekim tarihleri arasında planladığı etkinliklerini ileri bir tarihe ertelediklerini belirtti. Gencan Akın sosyal medya hesaplarından da duyurduğu açıklamasında, “Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı hepimizi yasa boğdu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörü lanetliyoruz! Edirne Belediyesi olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 24-27 Ekim tarihleri arasında planladığımız etkinliklerimizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

    Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın vatandaşlara bir çağrıda da bulunarak, herkesi evlerine ve işyerlerine bayrak asmaya davet etti. Gencan Akın, “Atamızın açtığı yolda yürüyen ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür’ nesiller olarak, bugün de Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkıyor; bu karanlık güçlere karşı yılmadan mücadele ediyoruz. Bu topraklarda huzur, barış ve güvenliği hedef alan her saldırı, birlik ve beraberlik içinde kenetlenmemize engel olamayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı evlerine ve iş yerlerine bayrak asmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ