DOLAR 34,2079 -0.02%
EURO 37,9079 0.3%
ALTIN 2.916,96-0,42
BIST 9.351,22-3,25%
BITCOIN 2104952-3,53%
Edirne
17°

AÇIK

12:59

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

21 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
1 Ekim 2024 18:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERDİNÇ DERYA VEFAT ETTİ
Mümin ve Hatice Derya’nın oğlu, Erben ve Eren Derya’nın babaları, Nesrin Derya’nın eşi Erdinç Derya vefat etti. Merhumun cenazesi, dün Mevlana Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
LEYLA AKTOP VEFAT ETTİ
Bosnaköy sakinlerinden Sadık ve Mahmure Alanç’ın kızları, Selami Alanç’ın kardeşi, Yalçın Aktop’un eşi, Oktay Aktop’un annesi Leyla Aktop 56 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Süle Çelebi Camisinde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası Buçuktepe Mezarlığında toprağa verildi.
İBRAHİM DAĞDEVİREN VEFAT ETTİ
Ayşekadın semti sakinlerinden merhume Ülker Dağdeviren’in eşi, Filiz Serdi, Ahmet ve Halil Dağdeviren’ın babaları İbrahim Dağdeviren 89 yaşında vefat etti. Yılmaz Serdi, Münevver ve Yüksel Dağdeviren’in kayınpederleri, Figen Şakar, Zafer Dağoeviren, Yasemin Susamişleyen, Gökhan Dağdeviren, Mert ve Emirhan Serdi’nin dedeleri olan merhum İbrahim Dağdeviren’in cenazesi dün Kadıbedrettin Camisinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.
İMREN BOZKURT VEFAT ETTİ
Büyükdöllük Köyü sakinlerinden merhum İsmail Tatlı’nın kızı, Mehmet Bozkurt’un eşi Halil, Mehmet, Enver ve Uğur Tatlı’nın kardeşleri, Erkut ve Ece’nin anneleri İmren Bozkurt 54 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi Dün Eski Camide öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ