DOLAR 34,2573 0.01%
EURO 37,6638 0%
ALTIN 2.918,21-0,10
BIST 9.109,342,37%
BITCOIN 21485931,18%
Edirne
22°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

297 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
20 Ağustos 2024 16:45
3

BEĞENDİM

ABONE OL

SEMAHAT DAĞLI VEFAT ETTİ
Ağaçpazarı sakinlerinden Semahat Dağlı, 87 yaşında vefat etti.
Merhum Fırıncı Ahmet Dağlı’nın eşi, Aygül Yazıcılar, Aynur Topuz, Remziye Özmumcu ve Belediyeden emekli Ayhan Dağlı’nın anneleri, Turan Yazıcılar, Hüseyin Topuz, Levent Özmumcu ve Sevinç Dağlı’nın kayınvalideleri, Deniz, Doğu, Pelin, Ayşin, Yankı ve Ahmet Alp Dağlı’nın büyükanneleri Semahat Dağlı için dün Hacılar Ezanı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Semahat Dağlı’nın cenazesi Acı Çeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.


SELİM KORKMAZ VEFAT ETTİ
Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi sakinlerinden Selim Korkmaz, 63 yaşında vefat etti. Remziye Korkmaz’ın eşi, Sema Batmaz ve Reyhan Korkmaz’ın babaları Selim Korkmaz için dün Yıldırım Akmescit Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Selim Korkmaz’ın cenazesi Bademlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.


SEVİM ÖZEN VEFAT ETTİ
Emekli Bölge Çalışma Müdürü Merdan Önen’in eşi Sevim Önen, vefat etti. Merdan Önen’in eşi, Öner Önen, Ahmet Zafer Önen ve Dilek Önen Ayaz’ın anneleri Sevim Önen için Hacılar Ezanı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Sevim Önen’in cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.


RECEP SEVİL VEFAT ETTİ
Abalar Köyü sakinlerinden Terzi Recep Sevil, 70 yaşında vefat etti.
Şükriye Sevil’in eşi, Cem Sevil’in babaları, Mehmet ve Şerif Sevil’in abileri, Şaban Okumuş’un kayınçosu, merhum Ali Sevil’in oğlu Recep Sevil için dün Abalar Köyü Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Recep Sevil’in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.


FATMA ÇETİNKAYA VEFAT ETTİ
Medrese Ali Bey Mahallesi sakinlerinden Fatma Çetinkaya, 78 yaşında vefat etti. Merhum Metin Çetinkaya’nın eşi, Güneş, Berke ve Emre’nin büyük anneleri, Çiğdem, Gürdal, Kurtulan, Melek, Buran Özel ve Murat Çetinkaya’nın anneleri Fatma Çetinkaya için dün Ayşekadın Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Fatma Çetinkaya’nın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.


MEHMET BEZEYİŞ VEFAT ETTİ
Yolüstü Köyü sakinlerinden Mehmet Bezeyiş, 76 yaşında vefat etti.
Hacer Bezeyiş’in eşi, Murat Bezeyiş, Nadir Çağı ve Neşe Köker’in babaları, Ufuk Bezeyiş’in amcası Mehmet Bezeyiş için dün Yolüstü Köyü Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Bezeyiş’in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ