DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18415020,43%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

310 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
12 Temmuz 2024 16:58
1

BEĞENDİM

ABONE OL

REFAH YAZGAN VEFAT ETTİ
Hülya Yazgan’ın eşi Refah Yazgan, 73 yaşında vefat etti.
Hülya Yazgan’ın eşi, Seçil Çerkez ve Gizem’in babaları, Ersin Çerkez’in kayınpederi Refah Yazgan için dün Karaağaç Yeni Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Refah Yazgan’ın cenazesi Karaağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.


AYŞE SİMİTÇİOĞLU VEFAT ETTİ
Merhum Recep Erdoğan Simitçioğlu’nun eşi Ayşe Simitçioğlu, 73 yaşında vefat etti.
Merhum Recep Erdoğan Simitçioğlu’nun eşi, merhum Hasan Uzman ve Hatice Uzman’ın kızları, Nahide Albayrak ve Kamile Özdemir’in kardeşi, Lalapaşa eski belediye başkanı Ali Osman Uzman’ın ablası Ayşe Simitçioğlu için Hacılar Ezanı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ayşe Simitçioğlu’nun cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’na defnedildi.


MEHMET BİLAT VEFAT ETTİ
Tarım İl Müdürlüğü’nden emekli Mehmet Bilat, 66 yaşında vefat etti.
Merhum Yaşar İsmail Bilat ve Ömer Bilat’ın kardeşleri, Ezgi Bilat ve Bulut Bilat’ın amcaları Mehmet Bilat için dün Yıldırım Akmescit Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Bilat’ın cenazesi Yıldırım Mezarlığı’nda toprağa verildi.


BEHİYE KARAKAÇAN VEFAT ETTİ
Merhum Mehmet Karakaçan’ın eşi Behiye Karakaçan, vefat etti.
Merhum Mehmet Karakaçan’ın eşi, Sanayi Esnafı Aydın Karakaçan’ın annesi, Filiz Karakaçan’ın kayınvalidesi Behiye Karakaçan için dün Kıyık Yeni Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Behiye Karakaçan’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.


KIBRIS GAZİZİ REFİK ŞENVERER VEFAT ETTİ
Kıbrıs Gazisi Refik Şanverer 71 yaşında, vefat etti.
Merhum İbrahim ve Nadide Şanverer’in oğlu, Ferit, Mehmet, Suna ve Sedat Şanverer’in kardeşleri, Kıbrıs Gazisi Refik Şanverer için dün Yeniimaret Alaca Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Refik Şanverer’in cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ