DOLAR 32,6798 -0.23%
EURO 35,1981 0.28%
ALTIN 2.445,51-0,18
BIST 10.395,76-2,37%
BITCOIN 20490101,91%
Edirne
33°

AÇIK

17:13

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

68 okunma

Alman Başkonsolos TÜ’de

Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu ziyaret etti

ABONE OL
28 Haziran 2024 17:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya’nın İstanbul Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu da yer aldı. Ziyarette Trakya Üniversitesi ile Almanya’daki kurumlar arasındaki iş birliği hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Ziyarette Trakya Üniversitesi’nin başta Balkanlar olmak üzere Av-rupa coğrafyasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra faali-yet ve projeleri hakkında bilgiler paylaşan Rektör Prof. Dr. Erhan Ta-bakoğlu, Almanya ve Avrupa’dan daha fazla öğrenciye eğitim vermek istediklerini ifade ederek iş birliklerine hazır olduklarını dile getirdi.
Almanya’nın Lörrach kentinde bulunan Baden-Wuerttemberg Cooperative State Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gerhard Jaeger, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Johannes Kern ve önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Manfred Gustav Raupp’u yakın zamanda Trakya Üniversitesi’nde ağırladıklarını ifade eden Rektör Tabakoğlu, iki kurum arasındaki iş birliklerini başlattıklarını, kendilerinde Baden-Wuert-temberg Cooperative State Üniversitesine ziyaret gerçekleştirerek bu iş birliğini geliştireceklerini vurguladı.
Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, Trakya Üniversitesi’nin Bal-kanlar özelinde yapmış olduğu çalışmaların oldukça değerli olduğunu ifade ederek Almanya’daki kurumlarla Trakya Üniversitesi’nin iş birliği içerisinde olmasından çok memnun olduğunu ve bu çalışma ve projelere katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ