DOLAR 42,9664 0.08%
EURO 50,6224 0.03%
ALTIN 5.965,270,22
BIST 11.261,520,37%
BITCOIN 3770951-1,19%
Edirne

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

25 okunma

Gencan, yılbaşında çalışanları unutmadı

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, 2026’ya görev başında giren kamu kurumu ve özel sektör çalışanlarıyla, vatandaşları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı…

ABONE OL
1 Ocak 2026 13:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Geçerli görselin alternatif metni yok. Dosya adı: WhatsApp-Image-2026-01-01-at-13.53.08-7.jpeg

Olgay GÜLER

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan, 2026’ya görev başında giren kamu kurumu ve özel sektör çalışanlarıyla, vatandaşları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Belediye Başkanı Gencan, 2026’ya saatler kala, yeni yıla görevi başında girenleri unutmadı. Yılbaşını mesai başında giren kamu kurumu ve özel sektör çalışanlarını gezen Gencan, ziyaretine İtfaiye Müdürlüğü’yle başladı.

İtfaiye personelinin karşıladığı Gencan, “Zor zamanlarda tereddüt etmeden görevinin başına koşan itfaiyecilerimiz, yılın her günü hemşerilerimizin yanında oldu. Yeni yıl dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretle hem yeni yıllarını paylaştık hem de bu zorlu görevlerinde kendilerine kolaylıklar diledik” diye konuştu.

HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI

Belediye Başkanı Gencan daha sonra, Edirne Huzurevi’nde kalan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet eden Gencan’a burada Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yücel Balkanlı ve Merkez İlçe Başkanı Volkan Akgüngör de eşlik etti.

ZİYARETLER GECE BOYU DEVAM ETTİ

Gencan, ziyaretlerine 112 Acil Çağrı Merkezi ve Yemeksepeti ile devam etti. Daha sonra 15 Temmuz Parkı ve kafeteryalarda gençlerle bir araya gelen Gencan, kentte görev başındaki polisleri de unutmadı. Polis noktalarını ziyaret eden Gencan, burada görevli ekiplerle sohbet ederek, yeni yıllarını kutladı.

Gencan, son ziyaretiniyse taksici esnafına yaptı. Esnafla bir araya gelerek yeni yıllarını kutlayan Gencan, “Alın teriyle çalışan, şehrin yükünü omuzlayan esnafımızın yanında olmak, onların sesine kulak vermek bizim için çok kıymetli. Yeni yılın; tüm taksici esnafımıza sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli