DOLAR 42,2068 0,24%
EURO 48,7910 0,44%
ALTIN 5.502,091,27
BIST 10.924,53-1,34%
BITCOIN 44903454,58%
Edirne
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

28 okunma

Vali Sezer’den 10 Kasım mesajı

Edirne Valisi Yunus Sezer.“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümek ve Cumhuriyetimizin emanetine sahip çıkmak, her 10 Kasım’da yüreklerimizde aynı gurur, aynı minnet ve aynı kararlılıkla yeniden hayat bulur” dedi…

ABONE OL
9 Kasım 2025 17:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Geçerli görselin alternatif metni yok. Dosya adı: vali-yunus-sezer.jpg

Edirne Valisi Yunus Sezer.“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümek ve Cumhuriyetimizin emanetine sahip çıkmak, her 10 Kasım’da yüreklerimizde aynı gurur, aynı minnet ve aynı kararlılıkla yeniden hayat bulur” dedi.

Edirne Valisi Yunus Sezer’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı şöyle:

“Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 87. yılında şükran ve saygıyla yâd ediyoruz.

Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin bağımsızlık ve birlik iradesi sürdükçe bu milletin asla esaret altına alınamayacağını tüm dünyaya göstermiş; bu yönüyle de pek çok mazlum milletin özgürlük mücadelesine umut olmuştur. O’nun ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ sözü, bizlere büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Bu emanetin sahipleri olarak, uğrunda bedeller ödenmiş vatanımıza ve bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkmak; Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyup güçlendirmek ve gelecek nesillere aynı bilinç ve ruhla aktarmak hepimizin ortak görevidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürümek ve Cumhuriyetimizin emanetine sahip çıkmak, her 10 Kasım’da yüreklerimizde aynı gurur, aynı minnet ve aynı kararlılıkla yeniden hayat bulur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklalimiz ve istikbalimiz için can veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Ruhu şad, hatırası milletimizin gönlünde ilelebet daim olsun.”

    En az 10 karakter gerekli