
İsmail DEMİRAY
Edirne DSİ Spor’un yer aldığı Halkbank Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2025-2026 sezonu bir maç dışında start aldı.
DSİ Spor’un ev sahibi Darıca Basketbol Feneri’nin gerekli evrakları tamamlamadığı için maça çıkmaması üzerine hükmen galip geldiği ilk hafta perdesi bir maç dışında dün akşam oynanan Seçil Kauçuk Mersin Basketball – Mersin Gençlerbirliği maçı ile tamamlandı. Urla Belediyesi – Yalova VİP arasındaki karşılaşmanın tarihinin daha sonra belirleneceği belirtildi. Mersin’deki karşılaşmanın saati gazetemiz baskıya hazırlandığı saatte oynanması deneyiyle sonucunu daha sonraki nüshamızda vereceğiz.
Edirne DSİ Spor bir hafta sonra evindeki ilk maçta 4 Ekim Cumartesi günü Emlak Konut Gelişim’i konuk edecek. Karşılaşma Mimar Sinan Spor Salonu’nda saat 17.30’da oynanacak. Emlak Konut Gelişim sezonun ilk maçında Fenerbahçe Gelişim’e 72-76 mağlup oldu.
Bu arada TBF’nin sitesinde Darıca Basketbol Feneri – Edirne DSİ arasındaki maça ilişkin henüz bir skor bilgisi paylaşılmadığı görülüyor. Kurallara göre Edirne DSİ Spor’un rakibi sahaya çıkmadığı için 20-0 hükmen galip sayılması gerekiyor.
TKBL’DE 1. HAFTA TOPLU SONUÇLAR
Bodrum Basketbol 71-83 Zorlu Koleji Samsun Basketbol
Darıca Basketbol Feneri 0-20 Edirne DSİ (H)
Turgutlu Belediyespor 64-73 Kırklareli Fen Bilimleri
Emlak Konut Gelişim 72-76 Fenerbahçe Gelişim
Adana Nova Basketbol 64-58 Aslan Yol Burhaniye Belediyespor
29 Eylül 2025 Pazartesi
Seçil Kauçuk Mersin Basketball – Mersin Gençlerbirliği
Mersin Edip Buran Spor Salonu / 17.00
Urla Belediyesi – Yalova Vip
(Tarih belirlenmedi)
