
Gülseven OKALANER
EDHAYKO Başkan Yardımcılığı, Edirne Kent Konseyi Hayvan Hakları Başkanlığı görevlerinde bulunan başarılı bir kadın girişimci, çevresine. neşe, canlılık katan, önemli bir hayvan hakları savunucusu Ayşen Seçkin 66 yaşında hayata veda etti.
Merhume Şükran Seçkin ve DSİ 11’nci Bölge Müdürlüğü eski mühendislerinden merhum Hulki Seçkin’in kızları, Müge Özkan ve Tuğbay Özkan’ın anneleri, Gökşen Alberalar, Nurşen Seçkin Görgün’ün ablaları olan Ayşen Seçkin, üç dört aydır devam eden rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce yoğun bakıma kaldırılmıştı, Ayşen Seçkin’in cenazesi dün Eski Camide ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeniimaret Bademlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Edirne Ticaret Lisesi 3/D sınıfından 1977 yılında mezun olan Ayşen Seçkin’in vefatının ardından sınıf arkadaşları, dostları ve hayvanseverler çok duygusal paylaşımlar yaptı. EDHAYKO Başkan Yardımcılığı, Edirne Kent Konseyi Hayvan Hakları Başkanlığı görevlerinde bulunan Seçkin son derece pozitif ve yardımsever bir insan olarak hatırlanacak.
Ayşen Seçkin’in cenazesine katılan ailesi, sevenleri, sınıf ve okul arkadaşları ile hayvanseverler son görevlerini gözyaşları arasında yerine getirildi.
HAYRİYE ÇİNÇİN VEFAT ETTİ
Merhum Ali Çinçin’in eşi, merhum Hüseyin Çinçin, Kamil Çinçin ve Hülya Gani’nin anneleri, Sinem ve Lebibe Çinçin’in kayınvalideleri, Özlem Sel, Samet Sel ve Erkut Gani’nin anneanneleri Hayriye Çinçin 88 yaşında vefat etti. Merhumenin cenazesi dün Karaağaç Eski Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karaağaç Mezarlığında toprağa verildi.