DOLAR 34,2425 0.07%
EURO 37,0109 -0.03%
ALTIN 3.013,370,72
BIST 8.807,681,77%
BITCOIN 2300540-0,66%
Edirne
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

7 okunma

Başkan Gencan Akın’dan Özel’e ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Türkiye Belediyeler Birliği Toplantısı için gittiği Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

ABONE OL
22 Ekim 2024 17:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete, Başkan Gencan Akın ile birlikte Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan katıldı.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yapılan görüşmede Belediye Başkanları olarak yaptıkları belediye çalışmalarını anlatma fırsatı bulduklarını belirterek, “Sayın Genel Başkanımıza il ve ilçe belediyeleri olarak yapmakta olduğumuz çalışmalar ve bölgelerimizde gerçekleştireceğimiz projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Ortak sorunlar üzerine çalışmalarımız ve çözüm önerilerimiz hakkında düşüncelerimizi kendisi ile paylaştık. Ayrıca üyesi olduğum Türkiye Belediyeler Birliği Encümeni olarak görüştüğümüz ve uygulamaya geçecek konular hakkında da ben kendisini bilgilendirme fırsatı buldum. Sayın Genel Başkanımız da bizler aracılığıyla tüm Edirne’ye selamlarını iletti.” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ve beraberindeki heyet, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in TBMM’de yaptığı grup toplantısına da katıldı. Heyet ayrıca Ankara’daki temasları sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Yurtiçi ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş ve 57. Hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Erdoğan Toprak’la da TBMM’deki makamlarında görüştü.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ