DOLAR 34,2366 0.34%
EURO 37,2176 0.4%
ALTIN 2.993,101,33
BIST 8.791,76-2,34%
BITCOIN 23437342,56%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

19 okunma

Gencan Akın, Mithatpaşa’nın sorunlarını dinledi

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, katılımcı belediyecilik ve ortak akıl anlayışıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Mithatpaşa Mahallesi’nde yoğun katılımla devam etti.

ABONE OL
18 Ekim 2024 16:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, katılımcı belediyecilik ve ortak akıl anlayışıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Mithatpaşa Mahallesi’nde yoğun katılımla devam etti. Mahalle sakinleri ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Gencan Akın, vatandaşlarla birebir sohbet ederek sorunları dinledi ve talepleri birim müdürlerie ve başkan yardımcılarına iletmek üzere not aldırdı.

Başkan Gencan Akın, Kıyık mevkiinde başlattıkları Mahalle Buluşmalarını Edirne genelindeki tüm mahallelere yayacaklarını belirtti. “Belediye olarak mahallelerimizde varlığımızı güçlü bir şekilde hissettirmeye devam edeceğiz. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız, hizmetlerimizi herkesin ihtiyaçlarına göre şekillendireceğiz,” dedi.

Mahalle buluşmalarının, sorunların yerinde tespit edilmesi ve çözüm süreçlerinin hızlanması açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Gencan Akın, bu toplantıların sürekli hale getirileceğini de ekledi.

Buluşmaya, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katılarak vatandaşlarla yakından ilgilendi. Mahalle sakinlerinin taleplerini iletme fırsatı bulduğu buluşmada, belediye yetkilileri ise yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ