DOLAR 34,2130 0.07%
EURO 37,3189 0.28%
ALTIN 2.946,310,68
BIST 8.830,26-0,34%
BITCOIN 23178153,30%
Edirne
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

47 okunma

Sağlık Hizmetleri MYO’da yeni labotatuvar

Trakya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi bölümü öğrencileri gerçek bir simülasyon cihazında ışın ortamı olmadan eğitim görebilecek…

ABONE OL
15 Ekim 2024 17:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Trakya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoterapi bölümü öğrencileri gerçek bir simülasyon cihazında ışın ortamı olmadan eğitim görebilecek. Bu amaçla açılışı gerçekleştirilen Radyoterapi Simülasyon Laboratuvarı öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Türkiye’de tek olan modern ve yenilikçi eğitime katkı sağlayacak Radyoterapi Simülas-yon Cihazı, öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dönüştürmesine destek olmasının yanı sıra güvenli bir ortamda eğitim görme olanağı sağlıyor. Bu cihazın kullanımına başlanmasıyla birlikte öğrencilerin mesleki olarak kendilerini geliştirmeleri ve mesleklerinde yetkin birer birey olmaları hedefleniyor.


Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Tan ve Prof. Dr. Eylem Bayır, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Üstündağ ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülden Aynacı’nın katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Rektör Hatipler, böyle bir çalışma için emeği geçen herkese teşekkür etti. Hatipler, ayrıca tüm Balkanlara hizmet edecek Simülasyon Merkezinin kurulmasıyla ilgili çalışmalar yürütüldüğünü ifade ederek bu çalışmaları ileride Tıp Fakültesi Simülasyon Merkeziyle taçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ