DOLAR 34,2805 0.1%
EURO 37,7120 0.28%
ALTIN 2.911,210,07
BIST 9.063,090,35%
BITCOIN 2143628-0,83%
Edirne
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

39 okunma

Vali Sezer kanoda

Üç nehrin birleşme noktası Edirne'de su sporlarını kano branşında resmi olarak ilk kez aktif hale geçiren kulüp olan Edirne Doğa Sporları Spor Kulübü (EDOSK) Edirne Valisi Yunus Sezer ve Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç'un katılımı ile bir faaliyet gerçekleştirdi…

ABONE OL
7 Ekim 2024 18:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Üç nehrin birleşme noktası Edirne’de su sporlarını kano branşında resmi olarak ilk kez aktif hale geçiren kulüp olan Edirne Doğa Sporları Spor Kulübü (EDOSK) Edirne Valisi Yunus Sezer ve Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç’un katılımı ile bir faaliyet gerçekleştirdi.
Edirne’de rekreasyon ve sportif olarak su sporlarını yaygınlaşması için bir çok atılımın yapıldığı şu günde nehirlerde artan su seviyesi ile beraber Meriç ve Arda Nehri’nin birleşme noktasında Sonbahar renkleri içinde yapılan faaliyette yer alan katılımcıların bir çoğu kano sporunu ilk kez deneyimledi.


Meriç Nehri’nin -Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü altında başlayan ve Yunanistan ile sınır bölgesinde yer alan Türkiye’de olan kıyısı çok kısa nehir olan Arda Nehri’ne suyun akış yönüne ters çekilen küreklerle başlayan faaliyet yine sınırda bulunan eski tren köprüsünden (Maraş Köprüsü) Meriç Köprüsü’nde sonlandırıldı.


Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Baro Başkanı Gökhan Karakoç ve EDOSK’lu kano sporcuları ile gerçekleştirilen faaliyet katılımcıların nehir manzaraları eşliğinde keyifli bir aktivite imkanı sundu.
EDOSK Kano antrenörü Mustafa Çelik liderliğinde 14 katılımcı ile gerçekleştirilen etkinlik Edirne nehirlerinin spor ve rekreasyon açısından daha da renkli hale getirdiğini göstermiş oldu.
Edirne Valisi Yunus Sezer’de faaliyette yer alıp kano ile Meriç ve Arda Nehri’nin içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip katılımcılara ve EDOSK ekibine başarılar diledi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ