DOLAR 34,2720 0.07%
EURO 37,6210 -0.04%
ALTIN 2.916,70-0,15
BIST 9.109,342,37%
BITCOIN 21744372,59%
Edirne
20°

AÇIK

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

6 okunma

Öğretmenlerden ‘sesimize kulak verin’ çağrısı

Eğitim-Sen Edirne Şubesi tarafından 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan derneğin Eğitim-Hukuk Sekreteri Erdal Demirpolat, eğitim ve bilim emekçilerinin sesinin yıllardır duyulmayıp, taleplerinin görmezden gelindiğini belirterek, "Bizlere dayatılan her türlü haksız ve hukuksuz uygulamanın eğitim ve bilim emekçilerinin birleşik, örgütlü mücadelesiyle kırılabileceğine inanıyoruz" dedi…

ABONE OL
6 Ekim 2024 16:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Eğitim-Sen Edirne Şubesi tarafından 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi.
Kentte bir kafeteryada düzenlenen kahvaltı etkinliğine çok sayıda eğitimci katıldı. Etkinlikte konuşan Eğitim-Sen Hukuk Sekreteri Erdal Demirpolat, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nün bu yıl ‘Öğretmenin Sesine Kulak Ver’ temasıyla kutlandığını belirtti. Demirpolat, öğretmenlere dayatılan haksız ve hukuksuz uygulamaların eğitim ve bilim emekçilerinin birleşik, örgütlü mücadelesiyle kırılabileceğine inandıklarını söyledi.


‘TALEPLERİMİZ YILLARDIR GÖRMEZDEN GELİNİYOR’
Tüm haksızlık ve hukuksuzluğa karşı, öğretmenlerin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü kutladıklarını aktaran Demirpolat, “Bu yıl 5 Ekim kutlamaları, Eğitim Enternasyonali tarafından ‘öğretmenin sesine değer ver’ şiarıyla kutlanmaktadır. Yıllardır eğitim ve bilim emekçilerinin sesini duymayanlar ve taleplerimizi görmezden gelenlere karşı bu yıl 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü ülkenin dört bir yanında kutluyoruz. Eğitim-Sen olarak, bizlere dayatılan her türlü haksız ve hukuksuz uygulamanın eğitim ve bilim emekçilerinin birleşik, örgütlü mücadelesiyle kırılabileceğine inanıyor, yaşadığımız tüm baskılara ve olumsuzluklara rağmen bütün öğretmenlerimizin, eğitim ve bilim emekçilerinin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü kutlu olsun” diye konuştu.


Eğitim-Sen Genel Başkanı Kemal Irmak’ın kutlama mesajını okuyan Demirpolat, “Anadolu’nun ince patikalarından, büyük şose yollara çıkışın rehberleri, bilimin ve aydınlanmanın iz sürücüleri, sadece dünyanın döndüğünü değil, içinde dönen dolabın da öğreticileri, küçük çayları, deryalara ulaştıran mavinin yolcuları, Bugün fiziksel olarak yan yana olamasak da yüreklerde beraberiz. Hepinizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü kutlu olsun. Sağlıklı olun, mücadeleyle kalın” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ