
Edirne’de jandarma ekiplerince üç ayrı operasyonda uyuşturucu ele geçirilirken, son bir hafta içerisinde haklarında arama kararı bulunan 59 kişi yakalandı
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün konuya ilişkin açıklamasında şunlara yer verildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil eden uyuşturucu madde kaçakçılığı ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda;ekiplerimiz tarafından sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen faaliyetler neticesinde, 0,5 g eroin, 5 g metamfetamin , 2 g kubar esrar ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir.Olayla ilgili olarak C.Savcısının talimatıyla şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.
Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli ça-lışmalarımıza yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.
59 KİŞİ YAKALANDI
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayişin sağlanmasına,aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Bu kapsamda; ekiplerimiz tarafından son bir hafta içerisinde yapılan faaliyetler neticesinde haklarında arama kararı bulunan 59 şahıs yakalanmış ve adli makamlara sevk edilmiştir.
Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”