DOLAR 34,1643 -0.11%
EURO 37,8343 -0.01%
ALTIN 2.907,05-0,55
BIST 9.095,020,91%
BITCOIN 2067406-1,19%
Edirne
25°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

28 okunma

İç Ceviz Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ceviz içi, tatlılarınıza ve tuzlu yemeklerinize eşsiz lezzet katacak faydalı besinlerdir

ABONE OL
3 Ekim 2024 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ceviz Trakya ile sağlıklı, taze ve kaliteli iç cevizler tüketin. İç ceviz satın alırken dikkat edilmesi gerekenler için yazımızı okuyun!

İç Ceviz Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Ceviz içi, tatlılarınıza ve tuzlu yemeklerinize eşsiz lezzet katacak faydalı besinlerdir. Bunun yanı sıra ceviz, özellikle ceviz içi olarak açık şekilde satıldığında ortamlarda sağlığı tehdit eden aflatoksin (zehirli ve kanserojen bir madde) tehlikesi taşıyabilir. Genel olarak, iç ceviz alırken dikkat etmeniz gerekenler aşağıdaki gibidir:

İç cevizlerin oldukça çabuk ekşidiklerini unutmamalısınız. Cevizlerin buruşmuş olması bayatladığı anlamına gelir. Bu sebeple genellikle dolgun ceviz içlerini tercih edin.

Cevizde küf belirtileri varsa almaktan kaçınmanız gerekir.

Taze ve sağlıklı ceviz içi genellikle parlak beyaz veya krem renkte olur. Soluk bir renk, tazeliği ve kalitesi açısından olumsuz değerlendirilmelidir.

Ceviz içini tattığınızda, hoş bir aroması, taze ve iyi bir lezzeti olması gerekir. Acı ve ekşi bir koku, ceviz içinde bozulma belirtisi olarak kabul edilir.

Kabuklu cevizi de iç cevizi de hava geçirmez bir kapta, serin, kuru bir yerde muhafaza edin.

Ceviz satın alırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli kriter mevcuttur. Kaliteli ve sağlıklı cevizler tüketmek için öncelikle üretim yöntemlerine ve doğaya saygılı tarım tekniklerine odaklanmanızı tavsiye ederiz.

Ceviz Trakya ile İç Cevizde Kaliteyi Yakalayın!

İç cevizin kalitesi ile ön plana çıkması için üreticinin, fidanı diktiği toprağın hazırlığından, sunduğu paketlere kadar her bir adımını özenle ve önceden planlanması gerekir. Ceviz Trakya, tüm adımları planlayarak, bu süreçte sağlığı ve kaliteyi temel alır. Sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın da en iyi standartlarını karşılayabilmek için çalışan firma ekibi, bu çalışmaları da tasdiklemek için İyi Tarım, Global G.A.P, BRC, Tesco Standarts, Sedex, IFS gibi birçok sertifikasyon programına katılmıştır.

Türkiye’nin en kaliteli cevizlerini satın almak için doğru adres Ceviz Trakya! Taze ve ince kabuklu cevizleri ile Ceviz Trakya, sağlığınızı destekleyen en iyi yerli cevizleri sunar. Dikiminden hasat edilmesi, depolanması ve paketlenmesi aşamalarına kadar en yüksek kalite standartlarını uygulayan Ceviz Trakya ekibinin kalite ve lezzeti bir arada buluşturduğu Chandler cevizlerden satın almak için Ceviz Trakya web sitesini ziyaret edebilirsiniz

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ