DOLAR 34,1643 -0.11%
EURO 37,8343 -0.01%
ALTIN 2.907,05-0,55
BIST 9.095,020,91%
BITCOIN 2067406-1,19%
Edirne
25°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

32 okunma

Alakasiz.com ilgi odağı oldu

Alakasız platformu diğer sosyal medya platformlarına göre daha farklı bir konsept ortaya sunuyor.

ABONE OL
3 Ekim 2024 14:32
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanların en popüler platformlarından birisi haline gelen Alakasız, sunduğu içerikler ile sık sık gündeme geliyor. Kısa süre içerisinde milyonlarca kitleye ulaşmayı başaran Alakasiz.com platformu, sosyal medyanın ilgi odağı haline geliyor. İlgi çekici içerikleri ve bakınca “Ne Alaka” diyeceğiniz birçok konsept barındıran Alakasız platformunu ilk defa duyan insanlar, site hakkında bazı sorular soruyor. En çok sorulan ve cevabı merak edilen sorular ise Alakasız nedir? Alakasiz.com kimin? İşte, tüm merak edilenler…

Anormal bir sosyal medya düşünün. Normal olmayan, sıra dışı ve diğerlerinden farklı. Hah, o işte ALAKASIZ. Alakasız platformu diğer sosyal medya platformlarına göre daha farklı bir konsept ortaya sunuyor. Alakasız.com sitesinin amacı, insanların yüzünde küçük bir tebessüm oluşturmak ve dertlerinden birazda olsa kaçamak yapmaları. Bu hedef ile yola çıkan Alakasız ekibi, kısa süre içerisinde ilgi odağı haline geldi. Birbirinden eşsiz içerikleri ve anlam verilemeyen konsepti ile kullanıcılarını her geçen gün daha da şaşırtmayı başarıyor.

Alakasız Nedir?

Alakasız mı? Alakasız ne alaka ya? Dediğinizi duyar gibiyim. Evet, yanlış duymadınız; Alakasız. İlgi çekici ve birbirinden asla ama asla alakası olmayan binlerce içerik. Fazla ciddiyetten sizce de sıkılmadık mı? Muhabbet etmeye, gülmeye ve sadece eğlenmeye en çok bizim ihtiyacımız var. Zaten yeterince yorucu ve sıkıcı bir hayat döngüsünden bir nebze de olsa sizi kaçırıyoruz. Alakasiz.com’un amacı bu şekildedir. Sizin hayatınızı güzelleştirmek ve birbirinden eğlenceli içeriklerle sizi güldürebilmektir. Bu amaçları uygulamak için emin olun Alakasız ekibi, elinden geldiğince çok çalışıyor. Alakasiz.com sitesine bir göz atarak, ne kadar haklı olduğumuzu görebilirsiniz. İlgi çekici içerik platformu Alakasiz.com 9 Şubat 2024 tarihinde 2 genç girişimci İhsan Ellialtıoğlu ve Mustafa Eratalay tarafından kurulmuştur.

Alakasiz.com Kimin?

Alakasız (alakasiz.com) 9 Şubat 2024’te Mustafa Eratalay ve İhsan Ellialtıoğlu tarafından kuruldu. Şu anda bu iki girişimcinin ortaklığında yönetilmeye devam eden Alakasız, kısa süre geçmiş olmasına rağmen birçok başarıya imza attı. Kısa sürede Türkiye’nin önde gelen içerik platformlarından biri olmayı başardı. Bu nedenle de Alakasız kime ait, kim kurdu gibi sorular sıklıkla soruluyor. Bu 2 girişimci tarafından kurulan Alakasız, kurulduğu günden bugüne kadar hiç el değiştirmemiştir.

Alakasız’ın 2 ayrı kişi tarafından ortak olarak kurulmuş bir platformdur. Bu 2 genç girişimcinin kurmuş olduğu Alakasız, ilgi çekici içerik platformu sloganıyla daha bir yılını bile doldurmadan milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başardı. Kısa sürede şirketleşmede büyük adımlar atan Alakasız’ın birkaç sene içerisinde önde gelen platformlar arasında yer alması planlanıyor.

Alakasız Ne İşe Yarıyor?

Alakasız’ın asıl amacı, sizi gergin gündemden uzaklaştırıp gündemle tamamen alakasız, ilgisiz konularla güzel vakit geçirmenizi sağlamaktır. Her gün yayınlanan içerikler ile eğlenceli ve ilgi çekici bilgiler sunmaktadır. Bu sayede Alakasız hem gün içerisinde vakit geçirebileceğiniz bir platform haline gelirken hem de kafa dağıtmanız için on numara bir ortam sağlıyor. Kurulduğu günden bugüne yayınlanan her içerik birbirinden tamamen farklı ve alakasız konulardadır. Bu sayede bir içeriği okuduktan sonra diğer içeriği gördüğünüzde “Ne alaka?” diyeceksiniz ama merak etmeden de duramayacaksınız. Alakasız tam olarak bunu sağlamaktadır. Bu nedenle eğer vakit geçirmeye ya da biraz kafanızı dağıtmaya ihtiyacınız varsa girip bu platformdaki içerikleri okumanız işinize yarayacaktır.

Bu içeriğimizde Alakasız nedir, Alakasiz.com kimin gibi sorulara detaylı bir şekilde yanıt verdik. Yukarıda da belirttiğimiz üzere Alakasız platformu 2 genç girişimci tarafından kurulmuş ve halen aynı yönetim tarafından sürdürülmeye devam etmektedir.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ