DOLAR 34,2295 0.06%
EURO 37,8946 0.31%
ALTIN 2.913,77-0,53
BIST 9.216,10-1,44%
BITCOIN 2091138-4,04%
Edirne
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

24 okunma

Belediye’den Hayvanları Koruma Günü etkinliği

Edirne Belediyesi, hayvan sevgisini aşılamak, farkındalık yaratmak için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü çocuklar ve aileleri ile birlikte çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

ABONE OL
2 Ekim 2024 13:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü çocuklar ve aileleri ile birlikte çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak, farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinlikler kapsamında Belediye Yaşam Merkezi’nde çocuklara eğitmenler tarafından kedi-köpek evi yapımı öğretilecek, kedi ve köpeklerin bakımı ile bilgiler verilecek,  Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi’nde de kedi ve köpeklere mama beslemesi yapılacak.

BELEDİYE’DEN 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ!

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, hayvan sevgisinin çocukluk döneminden başlaması gerektiğini bu nedenle de Belediye olarak değişik etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Ülke genelinde sokak hayvanları ile ilgili bir gündem olduğunu ve büyük tepki çektiğini hatırlatan Başkan Gencan Akın, “Herkes gibi bizler de bu yasanın uygulanmasına karşıyız. Belediyemiz bu konuda oldukça hassas davranıyor. Hayvan sevgisini insanlarımıza çocukluk döneminden aşılamamız gerekiyor. Can dostlarımızın sevilmesi ve yaşatılması amacıyla farkındalık yaratmak için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için çeşitli etkinlikler düzenledik ve çocuklarımızı aileleri ile birlikte bunlara katılmaya davet ediyoruz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ