DOLAR 34,2199 0.1%
EURO 37,8958 -0.56%
ALTIN 2.928,551,15
BIST 9.351,22-3,25%
BITCOIN 2117328-2,57%
Edirne
19°

AÇIK

05:29

İMSAK'A KALAN SÜRE

28 okunma

Başkan Gencan Akın kuşakları buluşturdu

Edirne Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlediği anlamlı etkinlikle kuşakları bir araya getirdi.

ABONE OL
1 Ekim 2024 16:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlediği anlamlı etkinlikle kuşakları bir araya getirdi.
Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreşi öğrencileri, aile büyükleri ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek çiçek ekimi gerçekleştirdi. Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın da etkinliğe katılarak ailelerle buluştu.


Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada minik öğrencilerle bazı etkinliklerde aile büyükleri ile zevkli zamanlar geçirdi.


Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bahçesinde yapılan çiçek ekimi sırasında çocuklar büyüklerinden hem bahçe işleri hakkında bilgi aldı hem de onların deneyimlerinden faydalanma fırsatı buldu. Edirne Belediye Başkanı Av Filiz Gencan Akın, çocukların aile büyükleri ile bu anlamlı günde bir araya gelmelerinin önemine değindi.


Büyüklerin geçmişin aynası olduğunu, bunun değerinin bilinmesi için farkındalık yaratmak istediklerini kaydeden Gencan Akın, “Çocuklarımızla büyüklerimizi bir araya getirerek hem dayanışmayı pekiştirmek hem de unutulmaz anılar yaratmak istedik. Yaşlılarımızın huzur ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmeleri bizim en büyük önceliklerimizden biri. Edirne Belediyesi olarak, onların her zaman yanında olacağız. Bugün, çocuklarımızla bir araya gelmeleri, kuşaklar arası bağları güçlendirmek açısından çok kıymetli. Her iki kuşağın da birbirinden öğreneceği çok şey var” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ