DOLAR 34,2080 0.07%
EURO 38,0492 -0.13%
ALTIN 2.907,500,41
BIST 9.601,64-0,66%
BITCOIN 2187610-0,39%
Edirne
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

35 okunma

Sezer’den yaşlılara kutlama

Edirne Valisi Yunus Sezer, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlarken, ebediyete intikal eden büyüklere rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi…

ABONE OL
30 Eylül 2024 17:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlarken, ebediyete intikal eden büyüklere rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.
Edirne Valisi Yunus Sezer, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlama mesajında şunlara yer verdi:
“Hayat tecrübeleri ile bizlere yol gösteren, ailesine, vatanına ve milletine adanmışlıkla geçen bir ömrün olgunluk dönemini yaşamakta olan büyüklerimize duyduğumuz minnet duygusunun bir göstergesi olarak, 1 Ekim tarihini ‘Dünya Yaşlılar Günü’ olarak kutlamaktayız.
Milli ve manevi değerlerimizi yaşatarak, bunların gelecek nesillere aktarılmasında köprü görevi üstlenen yaşlılarımız, hayat tecrübeleri ve geçmişten günümüze tanıklık ettikleri değerler ile aile olarak birlikte olmanın önemini, sevgi ve saygı timsali olarak içimizde hissettirerek, büyük özveriler ile bizleri bugünlere taşıdılar.
Bizim geleneklerimizde yaşlılara hürmet, sevgi, samimiyet vardır. Ömürlerinin büyük bir bölümünü vatanına ve milletine hizmet ederek geçiren büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, aksine, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.
Ülkemizin ve bizlerin geleceği için birçok fedakârlık gösteren büyüklerimize olan bağlılık duygularımızın yalnızca bugün ile sınırlı olmaması dileği ile tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en samimi duygularımla kutluyor, ebediyete irtihal etmiş büyüklerimize rahmet, hayatta olanlarımıza da sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ