DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BIST 9.777,46-0,53%
BITCOIN 2243487-0,02%
Edirne
20°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

159 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
27 Eylül 2024 10:16
1

BEĞENDİM

ABONE OL

DUYGU YAĞMUR VEFAT ETTİ
Şefik Yağmur’un eşi Duygu Yağmur, 26 yaşında vefat etti.
Refik Yağmur ve Pembe Yağmur’un gelinleri, Şefik Yağmur’un eşi Duygu Yağmur için dün Eski Toki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Duygu Yağmur’un cenazesi Acı Çeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ALİ OSMAN DALAK VEFAT ETTİ
Emekli öğretmen Yurdagül Dalak’ın eşi Ali Osman Dalak, 75 yaşında vefat etti.
Yurdagül Dalak’ın eşi, Fatma Gülay Aslan ve Enver Umut Dalak’ın babası Ali Osman Dalak için dün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ali Osman Dalak’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

AYŞE HELVACIKÖYLÜ VEFAT ETTİ
Merhum Mustafa Helvacıköylü’nün eşi Ayşe Helvacıköylü, 83 yaşında vefat etti. Merhum Mustafa Helvacıköylü’nün eşi, Namık ve Feray Helvacıköylü’nün anneleri, Fatma Helvacıköylü’nün kalınvalidesi, Mustafa ve Çisem’in babaanneleri, Ece Esenkurt ve Eyüp Esenkurt’un anneanneleri Ayşe Helvacıköylü için dün Yavuz Sultan Selim Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ayşe Helvacıköylü’nün cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İSMAİL CİVAN VEFAT ETTİ
Semiha Civan’ın eşi İsmail Civan, 44 yaşında vefat etti.
İsmail Civan’ın torunu, Metin ve Fatma Civan’ın oğlu, Semiha Civan’ın eşi, Nursu ve Emircan Civan’ın babaları, İlknur ve Altan Civan’ın kardeşleri İsmail Civan için dün Yavuz Sultan Selim Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından İsmail Civan’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

ALAEDDİN ÖZKAN VEFAT ETTİ
Abdurrahman Mahallesi sakinlerinden Alaeddin Özkan, vefat etti.
Salih Özkan’ın babası Alaeddin Özkan için dün Üyüklü Tatar Köyü Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Alaeddin Özkan’ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.

SEMİH YAZAR
Zehra Yazar’ın eşi Semih Yazar, 84 yaşında vefat etti.
Zehra Yazar’ın eşi, Murat Yazar’ın babası Semih dün Fatih Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Semih Yazar’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

YUSUF GİRDİ
Hasibe Girdi’nin eşi Yusuf Girdi, 80 yaşında vefat etti. Hüseyin Girdi’nin oğlu, Hasibe Girdi’nin eşi Yusuf Girdi için dün Yeşilce Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yusuf Girdi’nin cenazesi Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ