DOLAR 34,1125 0.27%
EURO 38,1544 0.25%
ALTIN 2.868,581,40
BIST 9.909,35-0,66%
BITCOIN 21642410,96%
Edirne
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

96 okunma

Seslerini herkes duydu!

Edirne Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, eğitim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Dünya Gençlik Konseyi'nce Yılın En Başarılı Eğitimcisi Ödülü'ne layık görülürken, öğrencileri Edirne Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi'nden Aleyna Yıldız ve Arda Özilke Okulu'ndan Şebnem Kuzu 2024 yılının en başarılı öğrencileri seçildi…

ABONE OL
18 Eylül 2024 17:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, eğitim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Dünya Gençlik Konseyi’nce Yılın En Başarılı Eğitimcisi Ödülü’ne layık görülürken, öğrencileri Edirne Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi’nden Aleyna Yıldız ve Arda Özilke Okulu’ndan Şebnem Kuzu 2024 yılının en başarılı öğrencileri seçildi.
Dünya Gençlik Konseyi’nin 5. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödül Töreni İstanbul Cem Karaca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül töreninde sahneye çıkan İlknur Acar, “Dünya Gençlik Konseyi, beni bu ödüle layık gördüğünüz için şükranlarımı sunuyorum. Burada olmamın sebebi çocuklarım; onların sayesinde bu ödülü alıyorum” dedi.
Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi derneğin başkanı Acar, ardından, izleyicilerden izin isteyerek çocuklarını da sahneye davet etti. Duygusal anların yaşandığı gecede davetliler, İlknur Acar ve çocuklarını ayakta alkışladı.


Dünya Gençlik Konseyi internet sitesinde ödül törenine ilişkin olarak şunları paylaştı:
“Dünya Gençlik Konseyi 5. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödül Töreni’ne Edirne’den katılım sağlayan Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Derneği Başkanı İlknurAcar ve öğrencileri Aleyna yıldız, Edirne Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi ve Arda Özilke Okulu öğrencileri Şebnem Kuzu 2024 yılının en başarılı eğitimcisi ve öğrencileri seçildi.
Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkan Yardımcısı Zeki Sönmez ödülleri takdim etti.”
Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen paylaşımda da, “ASKF yönetim kurulu olarak Ses Sizsiniz Spor Kulübü’nün yaptığı çalışmalardan dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.
.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ