DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BIST 9.900,25-0,76%
BITCOIN 2136042-0,75%
Edirne
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

196 okunma

Fotoğraf ustaları Edirne için yarıştı

Edirne Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın Sergi Açılışı ve Ödül Töreni bugün Devecihan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilirken, Edirne Valiliği yayınlarından Prof. Dr. Rıdvan Canım tarafından hazırlanan “Yirmi İkinci Şehir Edirne” kitabının da tanıtımı yapılacak…

ABONE OL
12 Eylül 2024 17:27
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın Sergi Açılışı ve Ödül Töreni bugün Devecihan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilirken, Edirne Valiliği yayınlarından Prof. Dr. Rıdvan Canım tarafından hazırlanan “Yirmi İkinci Şehir Edirne” kitabının da tanıtımı yapılacak.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklamada, Edirne’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıtmak için il sınırları içinde; doğal, tarihi, turizm, kültürel alanları ve insan yaşamını ele alan Edirne Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın “Tarih ve Mimari”, “Hayatın İçinden”, “Kırsal Yaşam ve Doğa” alt başlıklarıyla üç kategoride düzenlendiği belirtilerek şöyle denildi:


“Bu vesileyle Şehrimiz Edirne’nin daha geniş kitlelerce tanınmasını sağlamak, ilimize ait bir görsel bellek oluşturmak, Edirne’nin farklı yönlerini ve zenginliklerini keşfetme olanağını fotoğraflar yoluyla tanıtılması, sosyal, kültürel ve doğal yapısının belgelenmesi, günümüz ve gelecek nesillere bir miras bırakmak için Edirne Valiliğimiz himayelerinde, Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) işbirliği ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteği ve Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz yürütücülüğünde ‘Edirne Ulusal Fotoğraf Yarışması’ gerçekleştirilmiş olup, dereceye giren değerli katılımcılar belirlenerek yarışmamız sonuçlandırılmıştır.
Bu kapsamda, Valimiz Sayın Yunus Sezer’in teşrifleriyle 13 Eylül 2024 Cuma günü saat 16:00’da Devecihan Kültür Merkezi’nde (Deveci Han Avlusunda) düzenlenecek olan Edirne Ulusal Fotoğraf Yarışması Sergi Açılışı ve Ödül Töreni’ne yine aynı gün, saatte ve yerde düzenlenecek olan, Edirne Valiliği yayınlarından Prof. Dr. Rıdvan Canım tarafından hazırlanan “Yirmi İkinci Şehir Edirne ” kitabının tanıtımı yapılacaktır.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ