DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,440,21
BIST 9.109,342,37%
BITCOIN 21396603,31%
Edirne
28°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:30

İMSAK'A KALAN SÜRE

199 okunma

Gerçeği ‘MOBESE’ ortaya çıkardı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, 10 gün önce 15 köpeğin çuvallar içerisinde ölü bulunmasının ardından, dün sabah ilçe bu kez 3 kedinin ölü bulunmasıyla sarsıldı… Ölümlerle ilgili MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, bir vatandaşın aracını hareket ettirdiği anda, altında bulunan yavru kedilerin kazara ezildiğini tespit etti…

ABONE OL
22 Ağustos 2024 18:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’nin Uzunköprü ilçe-sinde, 10 gün önce 15 köpeğin çuvallar içerisinde ölü bulun-masının ardından, dün sabah ilçe bu kez 3 kedinin ölü bu-lunmasıyla sarsıldı..


3 KEDİ ÖLÜ BULUNDU
Köpek olayı halen sıcaklığını korurken, 3 yavru kedinin ölümü ilçe gündemine bomba gibi düştü.
İlçenin Hayrabolu Caddesi’nde yavru kedilerin öl-düğünü gören vatandaşlar durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olayla ilgili Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.


GERÇEK MOBESE KAYITLARINDA ORTAYA ÇIKTI
Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma kapsamında kedilerin ölü bulunduğu cadde boyunca tüm MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemelerini tamamlayan ekipler, bölgede bir vatandaşın aracını çalıştırdığı anda, altındaki kedileri görmeden hareket ettiğini, kedilerin de bu sırada ezildiğini tespit etti. İnce-lemenin ardından soruştur-ma sonlandırıldı.
KÖPEK OLAYI
Uzunköprü’de gelen bir ihbarı değerlendiren Uzun-köprü Doğayı ve Sokak Hayvanları Koruma Der-neği yetkilileri 12 Ağustos günü, belediyeye ait çöp-lükte çok sayıda ölü köpeğin çuvallar içerisinde vahşi depolama alanına bırakıldığını tespit etti. Olayın ardından harekete geçen belediye ekipleri, olay hakkında inceleme başlatarak, polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemenin ardından gözaltına alınan Ö.B., S.D., A.İ. ve G.K.’den oluşan 4 şüpheli sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ