DOLAR 34,2466 0.06%
EURO 37,5942 0.29%
ALTIN 2.876,290,24
BIST 9.132,300,97%
BITCOIN 2082191-2,74%
Edirne
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:56

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

330 okunma

Aramızdan ayrılanlar

ABONE OL
17 Ağustos 2024 08:21
3

BEĞENDİM

ABONE OL

CEVDET KAYA VEFAT ETTİ
Cevdet Kaya, 62 yaşında vefat eti. Muzaffer Kaya, Halit Kaya ve Selim Kaya’nın kardeşleri, Yakup Kaya’nın kuzeni Cevdet Kaya için dün Hoca Ahmet Yesevi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Cevdet Kaya’nın cenazesi Yıldırım Mezarlığı’nda toprağa verildi.


ÜMMÜHAN DAĞDEVİREN VEFAT ETTİ
Ortakçı Köyü sakinlerinden Ümmühan Dağdeviren, 82 yaşında vefat etti. Mustafa Dağdeviren, Ersin Dağdeviren ve Semra Kozan’ın anneleri Ümmühan Dağdeviren için dün Ortakçı Köyü Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ümmühan Dağdeviren’in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.


MÜZEYYEN ÇEKİÇ VEFAT ETTİ
Mümin Çekiç’in eşi Müzeyyen Çekiç, 80 yaşında vefat etti.
Mümin Çekiç’in eşi, Münür Çekiç ve Münüre Konuk’un anneleri, Dilek Çekiç ve Fatih Konuk’un kayınvalideleri, Burak Çekiç ve Deniz Çekiç’in babaanneleri, Oğuzhan Konuk’un anneannesi Müzeyyen Çekiç için dün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Müzeyyen Çekiç’in cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.


AHMET ŞENCAN VEFAT ETTİ
Kıyık semti sakinlerinden Ahmet Şencan, vefat etti.
Merhum elektrikçi Mestan’ın torunu, merhum Sevim ve Salim Şencan’ın oğulları, merhum Turan, Ufuk ve Neşe’nin abileri, merhum Mine Şencan’ın eşi, Salim ve Ece Şencan’ın babaları Ahmet Şencan için dün Kıyık Yeni Cami’de cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardınan Ahmet Şencan’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ